Аварія біля Білого замку. Є загиблий і троє травмованих (ОНОВЛЕНО)

Аварія біля Білого замку. Є загиблий і троє травмованих (ОНОВЛЕНО)
  • Зіткнулись два автомобіля. Один розтрощений вщент.
  • Травмованих в аварії людей швидкими доправлено до лікарень міста.  

— Біля Білого замку аварія, зіткнулись дві автівки. Одна з них розтрощена вщент, — телефоном редакцію повідомила читачка Катерина. — Є загиблі. Лежить, ймовірно, людина, прикрита простирадлом.

Інформацію про ДТП із загиблими підтвердили в управлінні патрульної поліції в області. Деталі з’ясовуємо. 

Відео дня

За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого допустив зіткнення з ВАЗ, який рухався в зустрічному напрямку, повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська.

— Водій автомобіля ВАЗ загинув на місці, — каже Катерина Метельська. — Ще троє людей травмовано внаслідок ДТП. Це водій та пасажир Toyota, а також пасажир ВАЗ.

На місці працює слідчо-оперативна група. Патрульні поліцейські здійснюють регулюлювання дорожнього руху. Та з’ясовують усі обставини ДТП.

Травмованих в аварії людей швидкими доправлено до лікарень міста.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач32

    В неділю близько обіду був свідком того як в цетрі по вул. Руській на великій швидкості летіли два чорних джипи (лендкрузер і можливо таурек).  Номерні знаки були не тернопільські. Біля Цуму на світлофорі вони вилетіли на зустрічну смугу і нагло повернули в бік файного міста, при цьому на світлофорі зі сторони політехнічного стояв автомобіль патрульної поліції, на дверях якої був напис «оформлення дтп» і поліція ніяк на це не відреагувала а просто поїхала собі дальше. Про шо можна говорити дальше.
  • Читач48

    Та це вже стандартна ситуація, щодня бачу купу бидла яке через подвійні суцільні на закритих поворотах обганяє потік який і так їде з перевищенням.... Це не наслідок хороших доріг, а просте хамство...
  • Володимир Чумак

    Загинувший водій був моїм другом. Добрий і чуйний, завжди позитивний.

    Не добра дорога, не поліція винувата. А люди, які забули що таке бути вихованими і абсолютно зневажаєм все і всіх навколо. Жодне виправдання не поверне другові життя а його молодій дружині, що в реанімації, здоров'я. Царство небесне тобі друже. Вічна пам' ять.
  • Sтас Максимов

    Шкода ,що так трапитись. Водії забули про пильність,швидкість,головне швидкість для них.

keyboard_arrow_up