Аварія біля шостого магазину: чи був напідпитку водій Audi Q7 і що про нього відомо? Подробиці

Аварія біля шостого магазину: чи був напідпитку водій Audi Q7 і що про нього відомо? Подробиці
  • Аварія з потерпілими трапилася увечері 9 травня на перехресті вул. Крушельницької-Хмельницького. Зіткнулися Audi Q7 на транзитних номерах, ВАЗ і Honda.
  • На місце ДТП виїжджали дві бригади швидкої, до лікарні доправили трьох постраждалих. Серед них — і сам водій Audi.
  • Ми шукаємо свідків аварії, потерпілих і тих, хто готовий більше розповісти про причетних до ДТП.  

Читачі «20 хвилин» повідомили нас, що перед цією ДТП водій Audi Q7 Володимир Г. збив паркан біля «Універмагу», намагаючись утекти від поліцейських. Правоохоронці редакції підтвердили цю інформацію, а також те, що біля повороту на вул. Хмельницького кермувальник вдарив ще одне авто.   

На відео, яке надіслали читачі в редакцію, видно, що у водія Audi порушення ходи. Чи то внаслідок зіткнення, чи то через стан алкогольного сп’яніння: очевидці висловлюють свої думки. Але ми намагалися з’ясувати це в поліції.

— За попередньою інформацією, водій Audi здійснив наїзд на дорожнє огородження на вул. Руській, далі поїхав з місця події і в районі Технічного університету, повертаючи на вул. Хмельницького, зіткнувся ще з однією автівкою, — повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. — І поїхав униз — до вул. Крушельницької, де і зіткнувся з ВАЗ і Honda.

Відео дня

Чи перебував водій у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, свої висновки, кажуть, нададуть експерти, але у патрульній поліції наголошують, що всіх водіїв, які потрапили у ДТП, освідчують на стан сп’яніння. Правоохоронці поки що не підтверджують і не спростовують офіційно інформацію про стан алкогольного сп’яніння водія Audi.

Травмувались троє людей

Ми зібрали всю інформацію про ДТП та її учасників.

— Троє людей отримали тілесні ушкодження в результаті дорожньо-транспортної пригоди, — повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області. — Аварія трапилася 9 травня близько 22.30 на вулиці Богдана Хмельницького.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Audi Q7 не впорався з керуванням, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення із попутним автомобілем ВАЗ-2106, а потім за інерцією врізався ще й в Honda Accord, яка також рухалася попереду, повідомили у поліції.

— У результаті удару з тілесними ушкодженнями до лікарні звернулися двоє пасажирів із ВАЗу 1991 та 1998 років народження, — повідомили у поліції. — До лікарні бригада швидкої госпіталізувала водія Audi. Інші кермувальники не постраждали. У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Водій Audi відмовився надавати медикам свої дані, але у швидкій зазначили його вік — приблизно 35-40 років, попередньо в нього діагностували політравму та закриту черепно-мозкову травму. Його доправили до Лікарні швидкої допомоги. Про це розповідає заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Ганна Мончак.

Щодо потерпілих ВАЗ. Їх також відвезли в Лікарню швидкої допомоги. В однієї — закрита травма правого кульшового суглобу, в іншої — підозра на закриту черепно-мозкову травму і закрита травма гомілково-ступневого суглобу.  

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР, згідно із частиною 1 статті 286-1 ККУ. Триває слідство, зазначили правоохоронці.  Як зясувати журналісти редакції, примітка 1 у статті 286-1 Кримінального кодексу України свідчить саме про стан сп’яніння у водія, який, за попередніми даними поліції, є винуватцем аварії. Хоча справу ще можуть перекваліфікувати, якщо експерти доведуть, що водій Audi був тверезим.

Крім медиків, на місце події приїжджали і рятувальники. За попередньою інформацією, яку редакцію отримала від очевидців, потерпілих визволяли з авто. Однак за уточненими даними, ситуація була наступною.

— Наші підрозділи залучали до ліквідації наслідків ДТП, — повідомив редакції зранку 10 травня речник Головного управління ДСНС в області Сергій Данілін. — Але на місці з’ясувалось, що деблокування постраждалих з понівеченого транспортного засобу за допомогою спецтехніки не знадобилось. Натомість рятувальники вжили заходів для недопущення пожежі.

Що відомо про водія Audi

У водієві Audi Q7 читачі «20 хвилин також впізнали відомого в Тернополі перекупника автомобілів, якого часто бачать біля сервісного центру МВС.

За даними наших джерел інформації, кермувальник Audi Q7 того вечора їхав додому, оскільки проживає на Новому світі. 

 

Читайте також:

 Біля Шостого магазину аварія. Постраждалих вирізають з авто рятувальники

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Микола Рудик

    А що з любителькою заїжджати на автомобілі в церкву? Хтось щось знає? Напишіть.

    andriy reply Микола Рудик

    нічого, жеве собі спокійно далі
  • Олег Кравець

    То син власника Старого Млина, адвокат говорить що він був тверезий, а хитало його так бо спрацювали подушки безпеки і у нього був струс мозгу

    Teren Teren reply Олег Кравець

    Ага... віримо, віримо... Цікаво, що той виродок ще має натворити, щоб його нарешті зупинило?
  • Паша Пашинський

    То Гросуляка може  син на ауді?
  • Маша Сухецька

    На відео яке виклала постраждала......було видно як його закидає, і в якому він стані.

keyboard_arrow_up