На об'їзній через п'яного водія зіткнулись два авто. Постраждав пішохід

На об'їзній через п'яного водія зіткнулись два авто. Постраждав пішохід
  • ДТП на вул. Будного навпроти "Шиномонтажу" трапилась у четвер, 18 жовтня, о 10.40.
  • Водій "Волги" пропускав пішохода. Ззаду в'їхав п'яний водій Chevrolet. Від удару "Волга" наїхала на пішохода. 

На місці аварії станом на 12.30 стоїть два побитих авто: "Волга" та Chevrolet. Поліцейський регулює рух транспорту, працює слідчий та патрульні. Двох потерпілих забрала "швидка".

- Постраждав водій Chevrolet та пішохід, який переходив дорогу, його по інерції зачепило, - кажуть патрульні. 

В управлінні патрульної поліції в Тернопільській області повідомили, що 39-річний водій Chevrolet Aveo не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції між автомобілями та в'їхав у "Волгу", водій якої їхав попереду та зупинився, щоб пропустити пішохода. 

Відео дня

- Удар був сильним і 67-річний водій "Волги" наїхав на 76- річного пішохода, - повідомляють в управлінні. - Тілесні ушкодження отримав і водій Chevrolet та був з явними ознаками алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова.

Водія Chevrolet та травмованого пішохода забрала "швидка". Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх деталей аварії.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ігор

    10:40 ранку і вже з ознаками спянііня погано з ночі вийшов
  • David Starr

    Ндаа, волга вже не та.
  • Ліля Акімова

    Там потрібно поставити світлофор,там дуже людне місце

    imageSrc reply Ліля Акімова

    Світлофорів там достатньо.

    Місце там не людне, а погано освітлене, окрім цього люди які бачать що дорога погано освітлюється, нехтують безпекою та йдуть просто по узбіччі. Не раз там їздив і з двох сторін там ходили люди по ночах.

    Той перехід який є там взагалі ніяк не освітлюється.

    Якщо встановлювати світлофор то тільки такий як і біля братислави з кнопкою на вимогу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up