Аварія на Руській: таксі збило пішохода на переході. У Центрі затори (оновлено)

Аварія на Руській: таксі збило пішохода на переході. У Центрі затори (оновлено)

Таксі збило чоловіка на пішохідному переході на вул. Руській біля колишнього "Бурячка". Аварія сталася 23 вересня близько 20.30. Про це "20 хвилин" повідомила читачка Андріана. 

- Від удару пішохода аж кинуло під тролейбус, - каже читачка. - Його забрала швидка. У Центрі затори до стадіону.


  - Хлопець перебігав дорогу на пішохідному переході, а таксист не встиг загальмувати, - розповідає водійка тролейбуса пані Оксана.

Очевидець ДТП пан Андрій каже, що потерпілий від удару відлетів на декілька метрів, з хлопця злетіло взуття, але при огляді лікарів швидкої на місці ДТП серйозних ушкоджень у нього не виявили.

Відео дня

  - Хлопець був притомним та говорив,- каже пан Андрій.

Зараз на місці ДТП поліція опитує свідків.  

На відео камери спостереження видно, що від удару пішохід перекотився через капот машини, а після цього його на кілька метрів відкинуло вперед, просто під колеса тролейбуса. На щастя, водійка тролейбуса встигла вчасно загальмувати, що врятувало життя чоловіка. 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Юра

    задрипна бикота що хоче то і робить. Зврху на тачанку вліпить "ТАXI" і пердолить з телефоном біля вуха. Коли на подзвониш на ту шалаву таксі службу. б-я ніколи нема машини, хоча бикота припаркована під вікном. бариги що хочуть то  і роблять

    Roman Procuk reply Юра

    Чмо ти, юра при чому тупе, ти телятко бачило обстанівку? Олені бігають по дорозі, барига мені здається ти, нема, що казати, зявляються лише мати.
  • Юра

    бариг таксистів потрібно ВИДАЛЯТИ Тернрпільських вулиць. Це наглі бариги котрі їздять як хочуть,кол и хочуть, паркуються на тротуарах і  ні піщохідних зонах. Ці бариги знищують вже і так добитий тротуар а також  і новий. В службі бариг 579б. 549 ці такситсти ніколи не доступні. Ці риги тупо запарковані ні тротуарах Тернополя і щолкають є- лом на телефоні

    КОП reply Юра

    при тут барига?

    ти не повноцінне дитя,якщо ти побачив одного,і судиш всіх по ньому,то моя тобі порад,встань з бутилки!)
  • Полюх

    А піждоходи охеріли,подивись спочатку,нє воно пездує як в парку.Ти ж тоже стаєш учасником дорожнього руху.
  • Понка

    А я бачила як парочка на пішоходному переході посеред дороги стояла, обнімалася, цілувалася і пішла назад в зворотньому напрямку, не зважаючи на машин. Пішоходи вже геть обнагліли.

    Оксана Самойліч reply Понка

    Щось не те ти бачила

    Roman Procuk reply Оксана Самойліч

    А ти що бачила була із нею

    Roman Procuk reply Roman Procuk

    ??!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up