Наслідки аварії у Білій: в одну мить жінка втратила чоловіка та маму

Наслідки аварії у Білій: в одну мить жінка втратила чоловіка та маму
  • Водія Skoda, винуватця ДТП, затримали. 17 травня йому оберуть міру запобіжного заходу.
  • Осиротіли двоє синів-школярів загиблого пана Богдана - Ярослав і Роман. 

 

В одну мить Галина Гарматій втратила чоловіка і маму. Аварія, що відібрала життя двох її найрідніших людей, трапилась 15 травня близько 11:20 на перехресті поблизу с. Біла. Там зіткнулись ВАЗ і «Шкода».

За попередніми даними, саме водій іномарки не пропустив ВАЗ, що рухався по головній дорозі.
У жахливій аварії загинули 57-річний Богдан Гарматій та його 72-річна теща Марія Олійник, які їхали у ВАЗ головною дорогою – від «Поодян» в напрямку Львівської об’їзної.

Skoda, в якій їхали троє працівників ДП "Кременецьке УПРГ", рухалась від Кременця в напрямку Тернополя. 59-річний водій не пропустив авто, яке рухалось головною дорогою.

Відео дня

Це підтвердило й відео з камер спостереження. Аварія трапилася на перехресті. Skoda не зупинилася на вимогу знаку STOP, не пропустила транспорт, який рухався головною дорогою і на великій швидкості врізалася у "копійку". Після цього іномарка злетіла в кювет, повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. Наразі водія затримали в порядку ст. 208 КПК і він перебуває під вартою. Завтра, 17 травня, йому обиратимуть міру запобіжного заходу.

Люди в іномарці теж постраждали. Ганна Мончак, заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги каже, що водій і пасажирка ВАЗу отримали травми, несумісні з життям. І померли ще до приїзду «швидкої».

- Водія і 2 пасажирів «Шкоди», зі слів очевидців, витягали з машини, яка опинилась в кюветі, - каже Ганна Мончак. – Їх госпіталізували до Університетської лікарні. У всіх черепно-мозкові травми, множинні садна і переломи кінцівок.

В одного пацієнта було стороннє тіло в оці - очевидно, осколок скла чи металу. Їхній стан керівник бригади медиків розцінив як середньої важкості.

- Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст 286 Кримінального кодексу України, адже в ДТП є двоє загиблих і потерпілі, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. -  Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Загиблий Богдан, як вдалось нам дізнатись, працював начальником виробничої дільниці, ПАТ "Укрзалізниця" РФ "Львівська залізниця" ВП "Львівська дистанція захисних лісонасаджень ". Його загибла теща Марія – пенсіонерка. Родина проживала у Тернополі, на вул. Пушкіна, 5.

Редакція висловлює щире співчуття родині загиблих. Нехай спочивають з Богом…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Я

    На каналі Т1 в новинах - лікар казав ,що у пасажирів шкоди різні ушкодження легкого ступеня. А тут вже важкий намалювався. Походу відмажеться чорт. Слідкуйте за новинами!!
  • я

    Тільки кільцевий рух, інакше діє людський фактор - а людина істота слабенька. СТАВИТИ КІЛЬЦЕВИЙ РУХ.
  • Марія Салівон

    Хай з Богом спочивають. Щирі співчуття родині загиблих.
  • Kolya Mostsitskyi

    Бл.... Там давно треба було зробити кільце і аварій на 99% зменшелось
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up