Автобус вскочив в яму, 15-річна Наталя випала і вдарилась головою. Вона померла у лікарні

Автобус вскочив в яму, 15-річна Наталя випала і вдарилась головою. Вона померла у лікарні

Аварії на ділянці дороги, що веде до Гримайлова, трапляються часто, каже Василь, який 18 жовтня повідомив журналістів про трагедію. Скільки ще смертей потрібно, щоб дорожники нарешті залатали ті ями? У поліції підтвердили інформацію про загибель дівчини, яка випала з підніжки автобуса, коли той вскочив в яму.

- Дівчина випала з автобуса і сильно вдарилась головою, її забрала швидка, вона померла вже в лікарні, - розповів, зателефонувавши до журналістки чоловік, який назвався Василем. – Дівчинка їхала в переповненому автобусі. Водій вскочив в яму. Двері відкрились, і вона вилетіла на дорогу.

Потерпілу з місця пригоди забрала швидка. З нею разом у лікарню забрали ще одну пасажирку автобуса. Коли дівчина сиділа в коридорі, почула, що потерпіла померла…

- Скільки ще смертей потрібно, щоб дорожники нарешті залатали ті ями? – обурювався читач. – Може, хтось таки нарешті наведе там порядок?

Відео дня

У поліції підтвердили інформацію про смерть молодої пасажирки.

Випала з рейсового автобуса та загинула неповнолітня дитина. Нещастя трапилося 18 жовтня близько 15:00. Дівчинка їхала з Тернополя додому у Підволочиський район на автобусі «Кам'янець-Подільський-Тернопіль».

- На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. -  Потерпілу госпіталізували до лікарні, але врятувати їй життя не вдалося.

Дівчинка стояла на сходах автобуса біля задніх дверей та гралася телефоном.

Між селом Колодіївка та Скалатом колесо автобуса потрапило в яму. Неповнолітня зачепила ручку від дверей, і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою. Водій надавав медичну допомогу, поки їхала швидка.

- Дану подію внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ,  повідомили у поліції. - Триває слідство.

За коментарем щодо стану дороги на Гримайлів, ми звернулись до Служби автодоріг в області. Коментувати ситуацію відмовилися, повідомивши, що робочий день у п’ятницю скорочений. Тому ми звернемось за коментарем повторно у понеділок.

-Попередня інформація - відкрились двері, тому випала дитина, - каже начальник управління Укртрансбезпеки в області Ігор Табака. – Чи була там яма, чи проходив автобус і водій огляди перед виїздом на рейс, якою була погода та й чимало інших факторів – про це все можна буде говорити після завершення розслідування поліцією і технічного розслідування.

Водієві автобуса – близько 60 років, стаж роботи у нього чималий. Перевізник – з Кам’янця Подільського.

Дівчинку, яка загинула, звали Наталею. Їй було 15 років. Проживала у с. Криве Підволочиського району.  

Редакція "20 хвилин" висловлює співчуття родині дівчинки. Нехай з Богом спочиває. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Oleg Shevchenko

    Там є знак, потрібно їхати по правилах, а то накупляли прав і ганяють
  • Таня

    Служба автомобільних доірг в Тернопільській області, яка обслуговує дану дорогу (та багато інших) поступає наступним чином, по усій протяжності дороги втсановлює дорожній знак 1.12.Вибоїна з табличкою дії такого знаку 5 кілометрів по усій протяжності. Таким чином у разі будь-якого ДТП (на будь-якій ділянці дороги) Служба автомобільних доріг та підрядник який обслуговує ту ділянку має 100% відмазку! Знак втсановлено, ми дотримались усіх норм та стандартів! Так і живемо. Якщо ви не звертали уваги на цей знак з табкличкою 5км, то подивіться уважніше!

    Таня reply Таня

  • Наталя

    Вільних місць НЕ було... Незнаєте-не говоріть!!!
  • Наталя

    Дівчинка ще померла До приїзду швидкої!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up