Автобус вскочив в яму, 15-річна Наталя випала і вдарилась головою. Вона померла у лікарні

Автобус вскочив в яму, 15-річна Наталя випала і вдарилась головою. Вона померла у лікарні

Аварії на ділянці дороги, що веде до Гримайлова, трапляються часто, каже Василь, який 18 жовтня повідомив журналістів про трагедію. Скільки ще смертей потрібно, щоб дорожники нарешті залатали ті ями? У поліції підтвердили інформацію про загибель дівчини, яка випала з підніжки автобуса, коли той вскочив в яму.

- Дівчина випала з автобуса і сильно вдарилась головою, її забрала швидка, вона померла вже в лікарні, - розповів, зателефонувавши до журналістки чоловік, який назвався Василем. – Дівчинка їхала в переповненому автобусі. Водій вскочив в яму. Двері відкрились, і вона вилетіла на дорогу.

Потерпілу з місця пригоди забрала швидка. З нею разом у лікарню забрали ще одну пасажирку автобуса. Коли дівчина сиділа в коридорі, почула, що потерпіла померла…

- Скільки ще смертей потрібно, щоб дорожники нарешті залатали ті ями? – обурювався читач. – Може, хтось таки нарешті наведе там порядок?

Відео дня

У поліції підтвердили інформацію про смерть молодої пасажирки.

Випала з рейсового автобуса та загинула неповнолітня дитина. Нещастя трапилося 18 жовтня близько 15:00. Дівчинка їхала з Тернополя додому у Підволочиський район на автобусі «Кам'янець-Подільський-Тернопіль».

- На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. -  Потерпілу госпіталізували до лікарні, але врятувати їй життя не вдалося.

Дівчинка стояла на сходах автобуса біля задніх дверей та гралася телефоном.

Між селом Колодіївка та Скалатом колесо автобуса потрапило в яму. Неповнолітня зачепила ручку від дверей, і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою. Водій надавав медичну допомогу, поки їхала швидка.

- Дану подію внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ,  повідомили у поліції. - Триває слідство.

За коментарем щодо стану дороги на Гримайлів, ми звернулись до Служби автодоріг в області. Коментувати ситуацію відмовилися, повідомивши, що робочий день у п’ятницю скорочений. Тому ми звернемось за коментарем повторно у понеділок.

-Попередня інформація - відкрились двері, тому випала дитина, - каже начальник управління Укртрансбезпеки в області Ігор Табака. – Чи була там яма, чи проходив автобус і водій огляди перед виїздом на рейс, якою була погода та й чимало інших факторів – про це все можна буде говорити після завершення розслідування поліцією і технічного розслідування.

Водієві автобуса – близько 60 років, стаж роботи у нього чималий. Перевізник – з Кам’янця Подільського.

Дівчинку, яка загинула, звали Наталею. Їй було 15 років. Проживала у с. Криве Підволочиського району.  

Редакція "20 хвилин" висловлює співчуття родині дівчинки. Нехай з Богом спочиває. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Oleg Shevchenko

    Там є знак, потрібно їхати по правилах, а то накупляли прав і ганяють
  • Таня

    Служба автомобільних доірг в Тернопільській області, яка обслуговує дану дорогу (та багато інших) поступає наступним чином, по усій протяжності дороги втсановлює дорожній знак 1.12.Вибоїна з табличкою дії такого знаку 5 кілометрів по усій протяжності. Таким чином у разі будь-якого ДТП (на будь-якій ділянці дороги) Служба автомобільних доріг та підрядник який обслуговує ту ділянку має 100% відмазку! Знак втсановлено, ми дотримались усіх норм та стандартів! Так і живемо. Якщо ви не звертали уваги на цей знак з табкличкою 5км, то подивіться уважніше!

    Таня reply Таня

  • Наталя

    Вільних місць НЕ було... Незнаєте-не говоріть!!!
  • Наталя

    Дівчинка ще померла До приїзду швидкої!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up