Завершується ямковий ремонт автодороги Тернопіль-Ланівці

Завершується ямковий ремонт автодороги Тернопіль-Ланівці
  • Працівники Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області ліквідували ямковість на 80% дороги Тернопіль-Ланівці.
  • Що вже зробили і де працюють далі?

Маршрут Р-43 Тернопіль-Ланівці вважається найкоротшим шляхом з обласного центру до Києва. Рух транспорту тут доволі інтенсивний. Тому дорожники намагаються максимально оперативно забезпечити більш комфортний проїзд по цій дорогі, зазначають у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області. Додають, що ця важлива для Тернопільщини дорога потребує капітального відновлення, однак під час воєнного стану такі роботи призупинені.

Відео дня

Для безпечного руху транспорту підрядні організації Служби відновлення ліквідовують на трасі вибоїни різними методами.

У Службі відновлення звітують, що між селами Татаринці та Нижчі Луб’янки ямковість дороги Р-43 вже ліквідована. Роботи паралельно виконуються на ділянках Вишгородок –Ланівці та Синява – Нижчі Луб’янки.

Крім цього, дорожники Тернопільській області ліквідовують ямковість на маршрутах Н-02, Т-09-03, Т-20-06, Т-20-04 і Т-20-08.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що Служба відновлення вирівнює покриття автошляху Тернопіль-Ланівці. Також повідомляли, що в кількох мікрорайонах Тернополя триває ремонт доріг. Не забувайте, що до середини травня на вулиці Бродівській частково перекритий рух через відновлення дорожнього полотна.

 

Читайте також:

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Галина Роля

    Деякі ділянки відремонтувані,але  ями біля них навіть не засипали,а ям там вздовж дороги дуже багато!
  • Діма. Кликов

    Це не надовго
  • Вова Скорик

    А чого ніхто непроїдеться з Підгайці до Галича дорога у аварійному стані
  • Галя Дутка

    Не придумуйте неправдивої інформації .
    Дорога зроблена частково(зовсім трошки),зачищали дорогу то понасипали вали землі ,ніхто не працює,ходять кругами,як крали так і крадуть,гроші списується,на зауваження не реагують.
    Що мали те і залишилось,нічого не змінилось😥😥😥

keyboard_arrow_up