На 10 вулицях Тернополя ремонтують дороги: де саме

На 10 вулицях Тернополя ремонтують дороги: де саме

У Тернополі продовжують проводити локальні поточні ремонти на дорогах та об’єктах шляхо-мостового господарства.

Роботи з підготовки ремонтних карт до асфальтування 24-го квітня проводились на вулиці Весела, Галицька, Миколи Лисенка, Станіслава Монюшка, Паркова, Фредерика Шопена, Зелена, Євгена Петрушевича, – йдеться у повідомленні Тернопільської міської ради. На вказаних вулицях після завершення робіт буде влаштовано асфальтобетонне покриття.

Зокрема зазначається, що на вул. Бродівській (ділянка від шляхопроводу в напрямку вул. Збаразька) влаштовують плити перекриття та підняття колодязів інженерних мереж.

Відео дня

Відновлюють покриття і в міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях по вул. Євгена Коновальця,18 та вул. Чернівецька, 52-58.

На вулиці Лесі Українки наразі ремонтують заїзд до гаражного кооперативу «Східний». Тут вже влаштували бордюрний камінь. Як розповідають у міськраді, 25-го  квітня на цій вулиці підрядники влаштовують верхній шар асфальтобетонного покриття.

Після завершення асфальтування на заїзді до гаражного кооперативу «Східний» залишиться облаштувати тротуари протяжністю понад 60 метрів.

Зазначають, що за сприятливих погодних умов роботи заплановано повністю завершити у квітні.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що на Тернопільщині триває ремонт доріг. Наші журналісти дізнавались, які ділянки будуть охоплені ремонтом і чому. Також повідомляли про те, що на державному автошляху Тернопіль-Ланівці вирівнюють дорожнє полотно, а на Бродівській в обласному центрі через відновлення автошляху частково перекритий рух до середини травня.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Олександр Ділай

    Купчинського1 коли буде ремонт двору?????? Обіцяють ще з 2017р. Чи по документах вже зробили????
  • Надія Ліптуга

    Це в Кутківцях,діти ходять до школи.
  • Марія Семків

    Бережанська 7 вулиця
  • Леся Бондзюх

    Вулиця Бережанська тротуари  !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Любов Кіналь reply Леся Бондзюх

    Леся Бондзюх ям на тротуарах по вулиці Бережанська міська влада не бачить,а от ласий шматочок землі під забудову побачили аж бігом

keyboard_arrow_up