Автомобіль "БМВ", який перебував в розшуку, оголошеному інтерполом, потрапив в ДТП

Автомобіль "БМВ", який перебував в розшуку, оголошеному інтерполом, потрапив в ДТП

Про те, що автомобіль перебуває в розшуку, оголошеному інтерполом, стало відомо лише після аварії.

В Тернополі інспектори управління патрульної поліції документували автопригоду, яка трапилася 27 грудня близько 15:20 на вулиці Протасевича.

Там не розминулися автомобілі. Під час перевірки документів з'ясувалося, що свідоцтво про реєстрацію BMW - 730, яке було на литовській реєстрації, відскановане на кольоровому принтері, а пробивши номера кузова з'ясувалося, що іномарка в угоні і її оголосив інтерпол в розшук.  Сам водій каже, що транспортний засіб йому пригнали друзі з-за кордону.

Автомобіль помістили на арештмайданчик. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 358 частина 4 ККУ - використання завідомо підробленого документа.

Відео дня

Санкція статті карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Микола Лазурко

    Чи одне таке БМВ?!

    Ігор Качмарський reply Микола Лазурко

    Як варіант

    Микола Лазурко reply Микола Лазурко

    Ігор Качмарський заїхав на оригіналі, потім авто з нетрадиційною регістрацією втюхали рагулю (техпаспорт ксеро),повернулись додому і заявили що авто вкрали. Гроші за машину і страховка.

    Ігор Качмарський reply Микола Лазурко

    Так хто каже що по лівих? За 400 баксів, чи яка там такса для блях ніхто по базах не пробивав.

    Микола Лазурко reply Микола Лазурко

    Ігор Качмарський Не факт, що заїхала ця машина на «лєвих»документах!

    Ігор Качмарський reply Микола Лазурко

    Микола Лазурко їх можуть бути сотні, але хабарники, які пропустили його в країну почуваються чудесно.
  • Vitalik Svyd

    Ось вам і бляхар

    Never york reply Vitalik Svyd

    А він в чому винен їздив на нормальному авто причом тут ця тупа назва

    Anonymous reply Never york

    нормально крадене?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up