«Така трагедія, що в голову не вкладається», - люди не можуть повірити у загибель Анжеліки і Христини з Теребовлянщини

«Така трагедія, що в голову не вкладається», - люди не можуть повірити у загибель Анжеліки і Христини з Теребовлянщини

Анжеліці було 19. Вона - студентка-заочниця юридичного факультету. Христинці 23. Працювала в Польщі перукарем. Чому дівчата опинились на нічній дорозі разом і звідки їхали, поки що ніхто не знає… Знайшли їхні тіла в битому авто в кюветі вже зранку, коли на вулиці вже було світло. Загинули вони кількома годинами раніше

- А може, у них ще був шанс вижити, може, вони травмувались, може, якби хтось побачив машину в кущах ще вночі, може їх би врятували. Ну хоч одну! Може… - крик жінки по той бік слухавки чути неможливо. Вона говорить уривками. Весь час зупиняється, аби опанувати себе. Вона не була близькою до родин двох дівчаток, які загинули вночі на Теребовлянщині. Але знала знала обох. – Це ж хороші діти. Такого просто не може бути!!!

Анжеліці Дзядик було 19. Вона студентка-заочниця юридичного факультету. Христинці Пухальській - 23. Вона працювала в Польщі перукарем. Чому дівчата опинились на нічній дорозі разом і звідки їхали – поки що ніхто не знає… Знайшли їхні тіла в битому авто в кюветі вже зранку, коли на вулиці вже було світло. Загинули вони кількома годинами раніше.

Відео дня
  • Гарні діти, дуже гарні. Вони жили в сусідніх селах, певно, дружили, - розповіла пані Марія, мешканка Теребовлянщини. – Анжеліка – була єдиною дочкою в батьків. Вони розлучились вже давно, але дитина спілкувалась з батьком. І вітчим її дуже любить. Любив… Кажуть, батьки не так давно подарували їй ту машину. А сусідка бачила буквально днями, як вона її мила. Пильнувала…

Саме Анжеліка була за кермом автомобіля Peugeot, у якому зранку 18 жовтня знайшли тіла дівчат. На сторінці дівчини у соцмережах вказано, що вона навчалась на юридичному факультеті ТНЕУ. У вузі від журналістів дізнались, що їхня студентка загинула в нічній аварії.   

У поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України – розслідують ДТП, у якій загинули водійка і пасажирка іномарки.

Як нам стало відомо, Анжеліка проживала у Дарахові, Христина – в Тютькові, що на Теребовлянщині. Навчались в одній школі. Там теж не вірять, що обох дівчат вже немає. Кажуть, усвідомити цього просто неможливо.

  • Дуже хороші діти були, Анжеліка гарно вчилась, весела, цікава, була дуже товариською, вміла біля себе згуртували друзів, - згадує за дівчат вчителька школи. – Пішла зі школи після 9 класу, вчилась в Коропецькому військовому ліцеї. Потім на юридичний вступила. Місяців 2 тому я її зустріла, то вона хвалилась, як їй подобається. Мріяла, будувала плани. Все обірвалось в одну мить. Біда страшна. Така трагедія, що в голову не вкладається…

Христинка була дуже стильною, яскравою дівчиною. Модельної зовнішності. Її не помітити  неможливо. Була професійним перукарем, як і її мама. Працювала у Польщі перукарем. Мама досі там. Коли дівчина повернулась з-за кордону і чому – і сказати не готові.

  • Дуже шкода батьків. Це уявити неможливо. Це страшно. Трагедія дуже велика, - люди сподіваються, що звістка про смерть колежанок – жахлива помилка. Що зараз хтось подзвонить і скаже, що це злий жарт. – Дівчата цікаві, веселі, все життя мало бути попереду….

Редакція висловлює щирі співчуття родинам і друзям обох дівчат. Нехай прийме Господь їхні душі до Царства Небесного. Вічна пам’ять…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Петро Білецький

    Сільські курви
  • Татьяна Нечаюк

    Це трагедія,  сили батькам. А на  усім не завадить бути милосерднішими,  судячи з коментарів
  • оля

    шкода молодих дівчат !!! Дуже огидно читати коментарі тупих бездушних тварин інакше назвати неможу. Хто ніколи не бачив   похорону дітей молодих людей  .... такого непобажаю ворогові !! Хай земля їм буде пухом!!
  • sergik y takoi

    да нехер пьяными ездить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up