Біля 11-ї школи збили пішохода на смерть (ФОТО+ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)


Біля 11-ї школи збили пішохода на смерть (ФОТО+ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)
Біля 11 школи збили пішохода

ДТП сталася на вул. Тарнавського поблизу 11-ї школи у неділю, 26 березня, близько 13 години. Водій ВАЗ 21099 збив пішохода.

Співробітники поліції повідомляють, що в лікарню госпіталізували водія автомобіля, пасажира та пішохода. Пішохід помер у лікарні, підтвердили у "швидкій". Чи в належному місці він переходив дорогу, ще встановлюють.

Відео дня

- Я не бачила, як то сталося, але чула, як розповідали свідки, - пояснює 83-річна бабуся, яку ми зустріли поблизу. - Казали, що чоловік років 45-ти переходив дорогу по пішохідному переходу. А водій їхав із дуже великою швидкістю і збив його. По цій вулиці дуже часто водії женуть просто на зелене світло. Один хлопець розказував, що того водія вже нині зупиняли декілька разів, бо він був нетверезий. 

На детальнішу інформацію очікуємо.

Станом на 16 годину на місці ДТП досі великі затори, патрульні регулюють рух автомобілів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Іван Шеліхевич

    А чому 99 з місця ДТП їхала своїм ходом а не на евакуаторі? Попахує відмазуванням
  • David Starr

    Вся суть нашої психології: "я не бачила, як то сталося, але чула, як розповідали".
  • Anonymous

    чого сваритись ще ніхто нічого не знає але якщо водій дійсно винен то за таке каменувати треба бо іншого виходу в нас немає
  • Рамський Андрій

    там вічно стадо переходить де попало

    Anonymous reply Рамський Андрій

    Думай, що пишеш. Стадо - це форма суспільної організації таких, як ти, - тупих безжалісних тварин, не наділених розумом. Хоча, бага то з них мабуть і за тебе розумніші.

    Anonymous reply Anonymous

    А тварин ображати не потрібно

    Дерех Олех reply Anonymous

    там стадо дійсно суне до церкви і з неї зі всіх вуличок і підворотень, але тільки не по переходу. Кожну неділю це спостерігаю. Поліції треба заключити договір зі священником, що тих кого зібють за межами переходу - він відспівувати не буде... тоді і смертельних ДТП у нас суттєво зменшиться

    Бурковська Лєнка reply Дерех Олех

    Цілком згідна. Вони абсоютно не дивляться , куда лізуть. При цьому переходять дорогу так,ніби ніхто нікуди не спішить. І в результаті нажаль завжди винен водій

    Anonymous reply Дерех Олех

    І чим тобі церква винна, придурку?

    Міша Міша reply Anonymous

    ггг

    Дідич Христина reply Міша Міша

    Хочу сказати, що була там майже одразу після аварії. Той хто говорить про те що він перейшов дорогу не в положеному місці, то замітьте що всі його речі на пішоході, а твло опинилось декілька метрів від від нього. І подивіться на стан машини. На малій швидкості машину так не "вгробиш"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up