Біля "Берегині" поліцейське авто потрапило в ДТП. На дорозі затори

Біля "Берегині" поліцейське авто потрапило в ДТП. На дорозі затори
Фото: Олег Різник

Про аварію за участю авто патрульної поліції на перехресті Об'їзної біля "Берегині"  "20 хвилин" повідомив читач Валентин. ДТП сталося 20 вересня близько 17.30.  

- Червоний "Опель" не пропустив поліцейське авто. Удар в передню дверку, - каже читач. - Через зіткнення на дорозі утворилися затори. 

- На перехресті вул. Будного і Карпенка 34-річний водій автомобіля «Нісан», керуючи транспортним засобом, закінчував маневр на заборонений сигнал світлофора, - повідомила т.в.о. речника управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. - Водій не надав перевагу у русі патрульному автомобілю, який рухався головною дорогою.

Потерпілих осіб в цій аварії немає. За попередніми даними, водій іномарки - тверезий. Водій службового авто, запевнили у патрульній поліції, - також. Хто ремонтуватиме пошкоджене авто, чи матиме водій іномарки протокол за скоєння ДТП, чи розійдуться за європротоколом та інші подробиці – читайте згодом.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Vasil German

    на цьому перехресті є відеокамера, де відео???? на цьому ж сайті пару тижнів назад була стаття про те як збили велосипедиста, де свіже відео????????
  • killer

    Там патрульний автомобіль виїхав на заборонений сигнал світлофора,  от і все

    killer reply killer

    крім того патрульний автомобіль здійнив зміну смуги уже на перехресті, перед патрульним зупинився автомобіль, партульний щоб не тормозити, обїхав його з права і на швидкості на жото-червоний сигнал вилетів на перехрестя. Водій, який закінчував поворот просто не міг його бачити ... патрульний точно винен
  • Еквівалент

    Спробую пояснити.

    1. Моє бачення ситуації - патрульний автомобіль поїхав на зелений

    2. Ніссан вилетів з Петриків (судячи по фото) на миготливий зелений або й жовтий (що забороняє рух)

    3. Це підтверджує й розташування ТЗ на дорозі - Ніссан в'їхав у Мітсубісі. а не навпаки.

    4. Всі , хто захищає Ніссан виходять з того, що він ЗАВЕРШУВАВ проїзд перехрестя - я в це НЕ ВІРЮ.

    5. Щодо посвідчення водія- більше 20 років за кермом, і , повірте, надивився на подібних літунів.

    6. Все вищевикладене - моя особиста думка, нікому її не нав'язую, тільки прошу трохи критичніше ставитися до інформації та робити висновки , керуючись власним досвідом та здоровим глуздом.

    Всім здоров'я та безпечного пересування автошляхами !

    killer reply Еквівалент

    1. Моє бачення ситуації - патрульний автомобіль поїхав на зелений

    Саме так

    2. Ніссан вилетів з Петриків (судячи по фото) на миготливий зелений або й жовтий (що забороняє рух)

    На зелений виїав.

    3. Це підтверджує й розташування ТЗ на дорозі - Ніссан в'їхав у Мітсубісі. а не навпаки.

    Саме так.

    4. Всі , хто захищає Ніссан виходять з того, що він ЗАВЕРШУВАВ проїзд перехрестя - я в це НЕ ВІРЮ.

    Навіщо захищати водія "нісана", якщо винен хай відповідає.

    5. Щодо посвідчення водія- більше 20 років за кермом, і , повірте, надивився на подібних літунів.

    Аналогічно у мене, але я ще стиг попрацювати  і складав не одну схему ДТП.

    6. Все вищевикладене - моя особиста думка, нікому її не нав'язую, тільки прошу трохи критичніше ставитися до інформації та робити висновки , керуючись власним досвідом та здоровим глуздом. Всім здоров'я та безпечного пересування автошляхами !

    Інформацію фільтрую добре. У мене є відео, але хочу спочатку, щоб поліція винесла своє рішення, потім його росповсюджу відео, якщо буду вважати, що рішення не законне. Наразі в статті написано, що буде продовження, а потім побачимо.

    killer reply killer

    водій не з Петриків їхав, доречі, аз сторони Західного ринку, виїхав на перехрестя, довго стояв, а патрульний автомобіль поїхав на жовтий і влупив

    killer reply killer

    під час удару уже червоне світло було, водій патрульного виїжджав на жовто-червоне

    Еквівалент reply killer

    Трішечки по-ієзуїтськи - я будую найбільш вірогідну версію виходячи  із доступної інформації та життєвого досвіду, а ви з розумним виглядом заперечуєте, маючи в рукаві відео події, яке згодом (можливо) підтвердить вашу правоту. Такоє.

    killer reply Еквівалент

    Давайте не будемо дискутувати, дочекаємось офіційного рішення поліції ...

    Еквівалент reply killer

    Смішно, та через кілька днів це дрібне ДТП із подряпаним боком патрульної машини ніхто й не згадає. а ви робите якусь інтригу. Прямо Едвард Сноуден чи WikiLeaks ))

    killer reply Еквівалент

    це не перший випадок де поліція "відмазує" свої працівників, в даному випадку їх можна провчити ... щоб було не повадно. колись боялись таке робити, зараз просто жах, понабира кого тільки можна, постійно не добір. У мене був випадок коли патрульного було просто потрібно було вчити ПДД, бо просто не знав що має робити, ну короче жах. Шевчук там ніякого порядку навести не може ...
  • killer

    Якщо припустити, що на перехресті був затор, то поліцейський тоді порушив як 16.4 так і 16.5
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up