Біля «Берегині» трапилась аварія з потерпілими

Біля «Берегині» трапилась аварія з потерпілими
  • Про ДТП на перехресті «Берегиня-Об’їзна» у редакцію повідомили читачі.
  • Ми дізнались деталі в управлінні патрульної поліції у Тернопільській області.

– На перехресті «Берегиня-Об’їзна» аварія. Корок вже від кільця на Петриків і буде більший. На місці працює швидка, – написав читач Валентин 12 вересня орієнтовно о 12 годині.

Інформацію про те, що на перехресті вулиць Будного та Карпенка розбились автівки, поширили й кілька місцевих телеграм-каналів. Ми дізнались деталі аварії в управлінні патрульної поліції у Тернопільській області. 

– На перехресті вулиць Степана Будного — Карпенка сталася автопригода з травмованими за участі трьох автомобілів: Ford, Mitsubishi та ВАЗ .  За попередньою інформацією одна людина травмована. На місці працюють патрульні, медики та слідчий по ДТП. Обставини події встановлюються, – повідомила т.в.о старшого інспектора пресслужби Ольга Гаврилюк.

Відео дня

За словами патрульної, наразі рух на вулицях Будного-Карпенка ускладнений.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Дуда

    Просто зробили нормальні дороги)))
  • Дмитро Кдм

    То щось робиться з тими водіями. Кожній день аварії і кожній день смертельні аварії

    Тетяна Чернета reply Дмитро Кдм

    Дмитро Кдм це жах, інколи здається що вони смертники, так по місту розганятися це дуже не мудро, але кожен думає що його нічого не спіткає, але рано чи пізно таки спіткає. Все таки повільніша їзда дає більше шансів уникнути чогось на дорозі, та шкода що доходить так пізно.
  • Olha Krytsak

    Це вже третя,одна на злуки,друга біля 6 магазину,і тепер дружба,та їдьте трошки уважніше шановні,або якщо спішите то ідіть пішком
  • Сергій Лотоцький

    Тільки одне тут може бути....перевищення швидкості.....а ось ще проскочу

keyboard_arrow_up