Біля "Епіцентру" на "Ниву" впала гілка. Водія забрала швидка (ОНОВЛЕНО)

Біля "Епіцентру" на "Ниву" впала гілка. Водія забрала швидка (ОНОВЛЕНО)
  • Нещасний випадок трапився близько 17.20 у вівторок, 11 липня, на вул. Поліській. 
  • У водія рвана рана лівої долоні та забій гомілки лівої ноги. Чоловік написав заяву в поліцію. 

Про це у редакцію "20 хвилин" повідомив читач Олександр. 

- Я почув, що таке трапилось біля "Епіцентру" і побіг туди, - розповів чоловік. - А на місці уже побачив велику гілляку, яка впала на автомобіль "Нива". 

Корисне посилання

Актуальні ціни на НИВА у Тернополі на Automoto.ua.

Читайте також: Біля перинатального центру блискавка влучила в дерево

Відео дня

На місці аварії журналіст побачила авто "Нива" з гілкою, яка пробила лобове скло. Та чотирьох чоловіків, які стояли поруч. Водія авто не було.

- Ми друзі водія, він зателефонував нам, - кажуть чоловіки. - А його забрала "швидка", але серйозних травм немає. Чекаємо на патрульних.

Близько 19.30 журналісту повідомили, що у водія рвана рана лівої долоні та забій гомілки лівої ноги. У травмпункті травми класифікували як тілесні ушкодження середньої тяжкості.

- В такому випадку на місце мала б виїхати слідчо-опертивна група. При мені три рази по рації патрульні викликали слідчо-оперативну групу, - розповідає співробітник постраждалого водія пан Володимир. - Вони не виїхали. Тоді ми поїхали у відділ поліції та написали заяву у якій вказали, що просимо знайти винних та притягнути до відповідальності з відшкодуванням завданих збитків. Тоді ще у наркодиспансері він мав пройти тест на алкоголічне сп'яніння, але патрульні чомусь поїхали. То потерпілий сам поїхав у наркодиспанер. 

Авто постраждалого водія досі стоїть на вул. Поліській. Пан Володимир каже, що під час чергового дзвінка на гарячу лінію "102" йому сказали, що виїжджати на місце слідчо-оперативна група не буде. Бо не має кримінального складу злочину. 

- Виходить, що тепер тілесні ушкодження середньої тяжкості не кримінал, - додає чоловік. 

За словами пана Володимира, постраждалий водій у шоковому стані, у нього зашита рука. Чоловік хвилюється за матеріальні збитки, адже лобове вікно у його авто - розтрощене. 

Як повідомив заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в Тернопільській області Андрій Василик, подію занесено в журнал єдиного обліку.

- На місце виїжджали працівники поліції, які зареєстрували подію, - каже пан Василик. - Поліцейські проводитимуть перевірку та встановлюватимуть відповідальних осіб. 

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірис

    І це не єдиний випадок. Але наспраді в цьому випадку не мала виїжджати слідчо-оперативна група
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up