Біля “Карпат” зіткнулись Opel та Nissan

Біля “Карпат” зіткнулись Opel та Nissan
Аварія сталась на перехресті вулиць Бережанської та Тролейбусної, що на “Дружбі”, 14 листопада близько 13.00. Збитків — на тисячі гривень.

- Водій авто Opel не надав переваги в русі таксисту, що їхав у Nissan'і. Останній прямував головною дорогою, - повідомляють в обласній Держінспекції. - Відтак машини зіткнулись і водій Opel'я отримав незначну травму голови.

Opel виконував лівий поворот. Згідно з правилами дорожнього руху, його шофер мав би пропустити машину, яка їхала головною дорогою. Але він сподівався, що проскочить. Водночас водій Opel'я стверджує, що водій машини Nissan їхав на високій швидкості, тому він не встиг повернути.

Пасажири Nissan’а не постраждали, там спрацювала захисна система. Натомість водій Opel'я вдарився у лобове скло. Він отримав незначну травму голови, медичну допомогу на місці потерпілому надали медики швидкої.



У двох автомобілях потрощились передні бампери. В Opel'я відлетів бампер, пошкодилось праве крило. У Nissan'а — потрощені капот, права фара та лобове скло.

Через аварію на вулиці припинився рух тролейбусів, водії яких змушені були чекати завершення оформлення ДТП.

Відео дня
>

- Це вже третя аварія за тиждень у цьому районі, - каже тернополянин Андрій Жук. – На ремонт автомобілів піде десь біля тисячі доларів. На дорозі всього не передбачиш, потрібно чітко дотримуватись правил дорожнього руху, зважати на знаки та не перевищувати швидкість.
 


Оксана БУЧКО, 0-97-913-54-73

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    осталось по всей объездной поставить ограничение в 40 км, а остатки разметки и если где то еще есть освещение снести нахер!

    Anonymous reply Anonymous

    100%. Сьогодні 2 рази проїжджав Березовицю, замість того, щоб там освітлення включити понатулювали знаків обмеження 40 і вже стоять, пасуться. У нас в ДАІ кастинг із обмеженням по рівню IQ чи що? Беруть строго тих в кого рівень нижче середнього? Бо простою логікою нормальної людини пояснити деякі вчинки наших дайців неможливо.

    Anonymous reply Anonymous

    а ви чого ведетесь? нема дорожніх робіт - незаконні знаки
  • Anonymous

    видео, как всегда, ок!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up