Партнер рубрики Події

Біля Лозової в ДТП загинула жінка. Ще одну на смерть збило авто поблизу Кривче

Біля Лозової в ДТП загинула жінка. Ще одну на смерть збило авто поблизу Кривче
  • Про аварію редакцію повідомили читачі. Кажуть, на місці є поліція. Окрім загиблої, є ще травмовані.
  • Майже одночасно з аварією біля Лозової трапилась ще одна смертельна ДТП на Борщівщині, у с. Кривче. Там під колеса автомобіля потрапили двоє пішоходів.
  • Водії говорять, що рух транспорту в напрямку Збаража зупинився в обидва боки. Затори – від Чернихівців. Маєте можливість – об’їжджайте цю ділянку.

Про ДТП біля Лозової, що в напрямку Збаража, редакцію повідомив читач Андрій. Чоловік каже, затори такі, що рух в обох напрямках зупинився.

— Доки стояли в заторі, бачили, проїхала швидка і поліція, — розповів телефоном читач Андрій. — Знайомі написали, що нібито там є загиблі.

Інформацію про загиблу в ДТП жінку підтвердив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.

Відео дня

— За попередніми даними, неподалік Лозової зіткнулись Opel та Volkswagen, — повідомив Сергій Крета. — На місце виїхала слідчо-оперативна група. Є попередня інформація про двох постраждалих: загиблу жінку та ще одного травмованого чоловіка.

Виклик на лінію 103 надійшов о 18.07 про ДТП з потерпілими, на місце аварії виїхали дві бригади медиків.

— Згодом повідомили, що постраждалих більше, на місце ДТП поїхала ще одна бригада швидкої допомоги, — повідомила заcтупниця диpектоpа з медичної pоботи Центpу екcтpеної медичної допомоги Ганна Мончак. — Одна з постраждалих померла ще до приїзду медиків. — Ще двох травмованих людей зараз госпіталізовують до лікарень Тернополя. Решта постраждалих відмовились від госпіталізації. На момент огляду вони не мали серйозних ушкоджень.

Майже одночасно з аварією біля Лозової трапилась ще одна смертельна ДТП на Борщівщині, у с. Кривче. Там під колеса автомобіля потрапили двоє пішоходів.

— 52-річна жінка загинула ще до прибуття на місце медиків, — каже Ганна Мончак. — Іншу постраждалу госпіталізовують до Борщівської лікарні.

До ліквідації наслідків аварії залучали рятувальників.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up