Біля Надставної церкви збили велосипедиста (ОНОВЛЕНО)

Біля Надставної церкви збили велосипедиста (ОНОВЛЕНО)
16-річного велосипедиста збили на пішохідному переході біля Надставної церкви близько 12 год у понеділок, 1 червня.

- Син переїжджав дорогу на пішохідному переході, йому було зелене світло, а водій не встиг загальмувати, - каже батько потерпілого. - У нього струс мозку, але все в порядку. 

Previous Next

Працівники ДАІ та водій авто наразі чекають інспектора для складання протоколу. 

Відео дня

- Чекаємо поки складуть протокол, тоді знатимемо деталі ДТП і повідомимо, - кажуть працівники ДАІ. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Анонім

    ммда, ще б малому під сраку надавати за таке
  • Анонім

    Я був безпосереднім свідком цієї пригоди, стояв на переході зі сторони парку Топільче. Так от, велосипедист виїхав на перехід ще на червоне світло, залишалося 2 секунди. Можу дати свідчення при потребі.

    igor golovko reply Анонім

    Взагалі то в правовій державі суддя прийняв би Єдино правильне рішення. А саме - покарав би водія за збитого ровериста а самого велолюбителя за проїзд по пішоходному переході. Як кажуть і вівці цілі і вовки не голодні адже і той і другий в принципі порушили пдр.

    Дуглас reply igor golovko

    так водій чого винен, бо гамняр на червоне виїхав?

    Дуглас reply Дуглас

    навіть не виїхав, а вилетів...
  • David Starr

    Велосипедист полюбому неправий. Водій може подати в суд на нього за пошкодження авто.

    Анонім reply David Starr

    В суд?Тоді нехай пояснить,куди він так летів(швидкість була явно не 60,що видно на камері) на червоне світло.

    Анонім reply Анонім

    швидкість була не високою, був свідком. В межах 40-50 км/год
  • Kostiv Oleg

    там обидва винні, машина проскакувала, з протилежного боку водій зупинився а той проскочити хотів, велосепедист теж поспішив тому що всі люди ще кроку не встигли зробити значить зелене ще не загорілось, та і велосепедист переводити повинен був через перехід. Але проблеми будуть в водія а не в велосепедиста
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up