Біля Озерної аварія, одна з автівок від удару перекинулась. Є загиблі

Біля Озерної аварія, одна з автівок від удару перекинулась. Є загиблі
  • Водії у соцмережах повідомляють про чималий затор на Львівській трасі.
  • Наразі відомо про одного загиблого та трьох травмованих.

Біля Озерної, що на Львівській трасі сталась смертельна ДТП. Про це редакцію повідомили читачі.

  • Зіткнулись «Опель» і «Фольксваген Поло», внаслідок чого загинула 1 людина, ще 3 травмовані, - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. – На місці працює слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel, неподалік села Озерна, на спуску виїхав на смугу зустрічного руху. Такий маневр став причиною лобового зіткнення з зустрічним автомобілем  Volkswagen Polo.

Відео дня
  • В результаті удару, водій з іномарки Opel загинув на місці події, двох його пасажирів госпіталізували до лікарні, іншого рятувальники намагаються вивільнити з залізної пастки, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Надають меддопомогу лікарі і подружжю з іншого автомобіля.

Вирішується питання про внесення даної автопригоди в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Tetjana Guculjak

    Якраз обгін був невдалий
  • Tetjana Guculjak

    Другий водій тікав як міг до краю але нажаль  сталося те що сталося
  • Tetjana Guculjak

    Так аварія страшна була. Співчуття рідним
  • Ivan Biluk

    Туди швидко але назавжди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up