Біля Озерної смертельна ДТП: мотоцикліст зіштовхнувся з фурою. Що відомо?

Біля Озерної смертельна ДТП: мотоцикліст зіштовхнувся з фурою. Що відомо?

Про страшну ДТП редакцію "20 хвилин" повідомили читачі. 

Як пишуть водії у телеграм-каналі "Корки Тернопіль", аварія сталась біля Довжанки в напрямку Львова. Рух автомобілів через ДТП на цій ділянці ускладнений. 

 

Як повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, виклик на лінію «103» надійшов близько 12:20.

Відео дня

– Бригада швидкої оперативно виїхала на місці подій, однак водій потерпілий (водій мотоциклу) загинув на місці. Лікарі лише констатували смерть. Загиблому було 19 років, – розповіла старший лікар зміни.

У поліції розповіли – мотоцикліст зачепив бус і через це вилетів на зустрічну смугу, де і потрапив під вантажівку. Мотоцикл зайнявся. Обгорів і потерпілий.

– Наразі на місці події працюють слідчі, – розповів повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. Попередньо відомо, що мотоцикліст рухався у сторону Львова. Біля Довжанки зачепив попутний автомобіль, через що вилетів на зустрічну смугу, де і потрапив під фуру. Від удару мотоцикл загорівся. Водій загинув на місці події. Більше постраждалих немає.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Shahin Gasimov

    Большая часть ДТП с участием фур. Счего вы решили что виноват мот-ст.Я каждый день за рулем на трассе и вижу что вытворяют фуры на дорогах.
  • Amid Zorom

    Долітався хрущ...то все їхні понти
  • Чубик Николай

    смертники
  • Олександр Коваль

    Співчуваю рідним,

keyboard_arrow_up