Біля приміського автовокзалу збили дитину. Водій - п'яний

Біля приміського автовокзалу збили дитину. Водій - п'яний
Неповнолітню дівчинку збив "Фольксваген Поло" на вул.Шептицького біля старого автовокзалу у середу, 15 квітня, близько 16.30 год. Дитину забрала "швидка". Водночас на місці події зібралися десятки обурених людей. Також після аварії на Шептицького утворилися затори.

Очевидці кажуть, що водій на великій швидкості їхав по вулиці і різко повернув вліво. Там якраз ішла мати з дитиною. Мама встигла відстрибнути вбік, а дитину автомобіль збив. Щоправда, перед тим вдарив причіп, з якого вели торгівлю. Це і врятувало дитину від ще гірших травм. Дитині - 14 років, вона зараз в хірургії обласної дитячої лікарні.

Люди, які бачили аварію, кинулись допомагати і пішоходам, і водію. Проте, коли побачили, що чоловік ледь на ногах тримається, почали лютувати. Шарпанина, штурхани, викрики... Чоловікові пощастило, що приїхали правоохоронці. Натовп був готовий до самосуду.

Дихати в трубку на місці чоловік відмовився, тож повезли в наркодиспансер. Там взяли кров та провели тест алкотестером. Тест показав 1.91 проміле (а допустима норма - 0,2 проміле - прим.ред.). Нарколог сказав, що то - вища межа середнього ступеню. Сам водій, до слова, поводився зверхньо і хамив як правоохоронцям, так і громадським активістам, які приїхали для контролю.

Відео дня

Інформація, яка шириться інтернет-простором, про те, що за кермом автомобіля сидів працівник міліції, не відповідає дійсності. Водій - Віктор Черній, переконують міліціонери, в органах МВС не працює.

Правоохоронці пообіцяли провести об'єктивне розслідування інциденту. Причини ДТП встановлює слідство. Детальніше про аварію, її винуватця читайте завтра. 

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    на ринку чурки торгують де хочуть завдяки кришуванню
  • Анонім

    А с пьяными водителями надо бороться со всей строгостью закона.
  • Анонім

    Беда в том,что не водители не пешеходы не уважают друг друга!
  • Эльвира Дилай (Губайдуллина)

    Водители и пешеходы!Будь- те взаимовежливыми! И тогда будет меньше аварий и травмированных. А к пьяным водителям надо применять самые суровые наказания.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up