Біля Шляхтинців аварія. Загинув працівник УБОЗу, є травмовані

Біля Шляхтинців аварія. Загинув працівник УБОЗу, є травмовані
Біля Шляхтинців Тернопільського району страшна аварія. Про це повідомив редакцію "20 хвилин" читач сьогодні, 29 липня, о 10.00.

За попередніми даними, у аварії одна людина загинула, ще кількох забрали до лікарні, повідомив черговий обласної ДАІ.

Повідомлення про автопригоду  до органів внутрішніх справ надійшло о 8.05 годині, повідомляє прес-служба прокуратури області. 29 липня поблизу села Шляхтинці Тернопільського району зіткнулися легковий автомобіль та пасажирський мікроавтобус, який прямував по маршруту "Тернопіль-Рівне".

Відео дня
> У результаті аварії водій легковика – працівник УБОЗ УМВС України  в Тернопільській області – загинув  на місці події.

Станом на 11.00 годину до лікувальних закладів вже госпіталізували 10 осіб. За фактом цієї аварії розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

ДТП перебуває на контролі прокуратури  області. Працівниками прокуратури проводять огляд місця події та встановлюють обставини автопригоди.

На місце події виїжджав наш кореспондент. Там ще о 10.30 був великий затор. Наприкінці черги машин — бус "Тернопіль-Рівне" з потрощеною вщент передньою частиною, закривавленими шибками та розкиданими поруч на узбіччі речима пасажирів. На місці аварії присутні пожежники, працівники прокуратури та ДАІ. Очевидців ми вже не застали.

- Я друг водія буса і приїхав допомогти, - розповідає тернополянин Василь Возняк. - Наскільки знаю, водій автівки виїхав на зустрічну смугу. Він загинув на місці. А водій буса і декілька пасажирів - у лікарні.

Люди розповідали, що на місце виїжджало декілька швидких. Легківку потрощило вщент.

- Я підвозив перед вами пасажирів, які проїжджали автобусом цією дорогою близько 9.30, - розповідає таксист Степан Багрій. - Вони говорили, що було п’ять швидких на місці.

Дорога у цьому місці не проблемна, тому водій мав би бачити зустрічну машину здалеку, пояснюють водії, з якими ми поспілкувалися у заторі. Скоріш за все, водій автівки заснув за кермом, припускають люди.

 

 

{photo_gallery id=223|}

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (253)
  • Anonymous

    витягував? таких як він! І яка ціна?
  • Anonymous

    Дивись, то 1 дитина, то 2, якось не зрозуміло. Я бачила, цю аварію. І також, чула,що про це говорять в Ланівцях. А, говорять що чоловік який загинув був пяний. А, ви його друзі хотіли би бути в тому бусі???
  • Anonymous

    А, Ти живА? ПОМЕРКУЙ ПРО ЦЕ.....
  • Anonymous

    недоречний анекдот
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up