Страшна аварія на Збаражчині: 2 людей загинуло, 5 травмованих

Страшна аварія на Збаражчині: 2 людей загинуло, 5 травмованих

Про аварію біля ресторану "Стожари" неподалік Збаража вночі 26 грудня "20 хвилин" повідомив читач. 

Аварія з потерпілими трапилась 25 грудня о 23:37. Під колесами автомобіля MAN на автодорозі Доманове-Коваль-Чернівці-Тереблече, поблизу села ІвашківціЗбаразького району, загинув  чоловік. Потерпілий - 56-річний мешканець Тернополя. Він вийшов на проїжджу частину дороги. Водій вантажівки каже, що чоловік був у темному одязі, а траса міжнародного значення взагалі не освітлювалася. Свідками даної автопригоди були водій та пасажири з Renault Trafic. Вони зупинилися, аби викликати поліцію та швидку.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Renault в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

Відео дня

Під час огляду місця події близько 00:30 трапилася ще одна автопригода. Водій автомобіля Mercedes Sprinter не зауважив, що територія обгороджена та на знаки, які сповіщали про ДТП. В результаті - зіткнувся із автомобілем Renault Trafic, який стояв на узбіччі з свідками автопригоди за участі вантажівки.

Бус знаходився на автодорозі перед автомобілем MAN. Саме в ньому перебував один з працівників поліції і опитував свідків. Слідча оглядала місце ДТП поруч.

Renault від удару за інерцією почав рухатися вперед, збив поліцейську і врізався у службове авто марки ВАЗ-2107. В результаті аварії постраждали пасажири буса. Удар Sprinter (а) став летальним для 27- річного чоловіка, який сидів у салоні.  Він помер в кареті швидкої допомоги. Ще трьох потерпілих, серед яких неповнолітня дівчинка, доправили до лікарні з забоями та переломами. 

Постраждали і правоохоронці. Слідчу бригада швидкої доправила в реанімаційне відділення. У жінки політравма, струс, закритий та відкритий переломи стегнової кістки. Забої отримав і інший правоохоронець, але його не госпіталізовували.

Правоохоронці кажуть, що в Mercedes Sprinter(і) спрацювала подушка безпеки. Транспорт зупинився неподалік місця аварії, але водій втік. Проте працівники поліції встановили власника автомобіля. Через три години його знайшли. Вирішується питання про оголошення йому підозри.

Дана автопригода внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ. Долю і водія автомобіля MAN, і Mercedes Sprinter вирішуватиме суд. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Саша

    Можливо хтось із проїжаючих автомобілів мав відеореєстратор на момент самої аварії? Це б допомогло слідству.
  • Свідок

    Були увімкнені маячки на оперативні машині, та аврійний сигнал на трафіку, місце дтп було огородженне конусками.
  • Ігор

    Я думаю, що в другій аварії винуваті працівники поліції. Вони поставили якийсь іржавий знак в темноті, який не видно. А мали би стати позаду аварії  з увімкненими маяками, поставити додаткові знаки які світяться. А так виходить, що через тупорилих поліцейських, загинула людина
  • Пустило

    І знову герої на спринтерах рулять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up