Біля вокзалу легківка в'їхала в тролейбус

Біля вокзалу легківка в'їхала в тролейбус
Авто "Део Ланос" зіткнулося з тролейбусом на вул. Б.Хмельницького неподалік від залізничного вокзалу. Автопригода трапилась близько 16.30 год сьогодні, 2 вересня.

Авто виїхало на зустрічну смугу і зіткнулося з тролейбусом, говорять очевидці. Травмованих, наче, немає. Пасажири, за попередніми даними, обійшлися лише переляком. Лише у водія автомобіля — перев'язана голова.

- Я їхав у тролейбусі №11 зі Збаразької по вул.Хмельницького вверх. За кермом була жінка, часто бачу її там. У салоні майже всі сидячі місця були заповненими. Біля банку “Родовід” назустріч тролейбусові вискочив “Ланос”, - каже очевидець аварії пан Богдан. - Тролейбус загальмував, але авто таки в'їхало в нього спереду. Тільки й встиг почути “гуп”... Ото водії пішли тепер, як в тому анекдоті ”чурка права купіл, а а єздіть не купіл”. Хтось одразу викликав швидку. Але ніби всі живі-здорові, лише трохи у водія автомобіля була кров на обличчі.

Далі, за словами чоловіка, водії обмінялися “компліментами”: “Ти як їхала?”, “А ти подивись, як ти мені тролейбус погнув!”.

На даний момент (о 17.05 год.) на місці автопригоди працівники ДАІ оформляють аварію. У тролейбусі вже немає пасажирів.

Водночас рух транспорту по цій вулиці дещо ускладнений, тож будьте обережні.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Terno

    водій Ланоса намагався проскочити обганяючи маршрутне таксі №19, але не встиг...тому лобове зіткнення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up