Біля Збаразького КП на смерть збили людину

Біля Збаразького КП на смерть збили людину

Про аварію при виїзді із міста біля Збаразького КП повідомляють читачі: ДТП трапилась близько 23.00 у суботу, 23 листопада. 

- На виїзді у сторону Збаража ДТП, - повідомляють водії. - На жаль, смертельна.

Кажуть, збили пішохода, який перебігав дорогу. На місці аварії патрульні коментувати відмовлилися, лише підтвердили, що людина загинула. Пішохідного переходу у місці, де трапилась ДТП - немає. 

- Я почув як різко затормозила вантажівка, а потім сильний звук зіткнення. Одразу вибіг подивитись, що трапилось, - коментує охоронець підприємства, яке розташоване поруч. - Збили чоловіка, останній, певне, перебігав дорогу, бо ж тут пішохідного немає. І взагалі на цій ділянці дороги часто перебігають у непризначеному місці. А за кермом авто, наче, була дівчина. Бо, я побачив, як дівчина вже вибігла із машини і одразу почала плакати. Мабуть, їй вантажівка дорогу засліпила, яка якраз проїжджала повз.

Відео дня

Більше очевидців аварії на місці інциденту не було.

- 23 листопада під колесами автомобіля HONDA-CIVIC загинув чоловік, 1985 року народження. За словами свідків нещастя, потерпілий переходив проїзну частину дороги за межами пішохідного переходу, - повідомили у поліції - В результаті удару чоловік від отриманих травм помер на місці пригоди.

Автопригода внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 1 та частина 2 ККУ. Тривають розслідування. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • анонім

    Співчуття родині.

    Пішоходи , не вибігайте .
  • тернопіль

    Пішоходи , ви дістали , вас вночі не видно , не видно !!!!!!!!!! Не перебігайте , де попало дорогу !!!!!!
  • Maria Romaniy

    Вот знову ((
  • David Starr

    Ніхто йому не винен, нема чого бігати поміж машини, а от водієві можна тільки поспівчувати.

    Цьвєк reply David Starr

    А шо робити,коли перехода нема,йти за кілометер?Переходи тре ставити там,де люди ходят,а не там,де начальство живе.Най поставлят там перехід,там вже були смертельні дтп.

    Viktor Mat reply Цьвєк

    100 метрів збоку регульований пішохідний перехід, який працює круглодобово.
    І немає там начальства, як і немає здорового глузду у того, хто перебігав ( в останній раз) там дорогу.
    Водія шкода, тепер все життя бути через ідіота мати на совісті.

    Цьвєк reply Viktor Mat

    100 метрів збоку перехід - і по ньому ніхто не ходить.Не задумувались,чому?Можливо доцільно перенести його туди,де він буде зручний для людей і буде все ок.Актуально по цілому місту. Вуйки-начальники,у свій час,які їздили на службових волгах де хотіли,там ті переходи і поставили і стоять вони до сьогодні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up