Бус і маршрутка "поцілувалися" на "Алясці". Водій загинув

Бус і маршрутка "поцілувалися" на "Алясці". Водій загинув
Маршрутка № 19 зіткнулася з бусом Ford Transit на об'їзній на "Алясці". Аварія сталася 14 серпня близько 8.20. Маршрутка та бус опинилися на узбіччі. Обидві машини - пошкоджені. Водій буса загинув.

На місці події можна побачити працівників ДАІ та слідчих, які обстежують місце аварії та з'ясовують всі обставини. Збоку стоїть водій маршрутки та родичі водія буса, якого з травмами забрала швидка.

- Ford виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся зі мною, - розповідає водій маршрутки № 19 Юрій Боднар. – На щастя, всі мої пасажири живі і неушкоджені, лише дуже налякалися. Я їх пересадив у іншу маршрутку.

Цей водій серйозних травм не має, лише поскаржився, що вдарився. У маршрутці на момент зіткнення, за словами пана Боднара, їхало близько десятка пасажирів. У легківці був лише водій. 

Відео дня

За попередніми даними, водій буса Ford Transit не справився з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршруткою, повідомив інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко.

- Водій буса від отриманих травм помер в лікарні, - каже він. - Троє пасажирів маршрутки звернулися в лікарню за допомогою. Просимо очевидців аварії допомогти у розслідуванні. Звертайтеся за номерами телефонів: 24-12-82, 097-03-000-50. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Галинка Балуш

    думаю водій буса дуже поспішав він його не вдарив а зніс
  • Галинка Балуш

    я думаю і на власному досвіді знаю як під.... підрізають і доганяють маршрутки і буси
  • МИРОТВОРЕЦЬ

    Кабіна буса та водійське місце не зазнало сильних пошкоджень.

    Дивно що водій буса загинув.... можливо йому стало погано.

    Віталій reply МИРОТВОРЕЦЬ

    скоріш за все він був непристебнутий, і приложився об стойку від удару
  • a.pirs

    Водій Форда помер....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up