Частина дороги на проспекті Злуки два дні буде перекрита

Частина дороги на проспекті Злуки два дні буде перекрита

Два дні, 11 та 12 травня,  частина вулиці проспекту Злуки буде перекрита для того, щоб провести капітальний ремонт дорожнього покриття. Маршрутні таксі будуть їздити без змін, а тролейбуси курсувати не будуть.

Як повідомляють в управлінні транспорту, особливих труднощів пасажирам ремонт дороги не принесе. Дискомфорту в ранішній час не буде створено, щоб люди спокійно доїхали до робочих місць.11 травня після 9 години ранку перекриють правий бік ділянки від Текстильника у напрямку до «Універсаму», а в суботу, 12 травня, - лівий бік дороги.     

- У п’ятницю тролейбуси, які курсують в напрямку «Баму», на проспекті Злуки їздити не будуть. А в бік Центру курсуватимуть всі. 12 травня, у суботу, буде перекрита інша сторона дороги і відповідно, всі тролейбуси, що курсують з  Баму, в Центр не їхатимуть. Зранку роботи призупинять, щоб люди мали змогу доїхати до робочих місць без проблем. Маршрутні таксі їздитимуть без змін, але зупинки будуть зміщені і пасажирам потрібно самим буде орієнтуватися, де маршрутки зможуть зупинитися,- розповів начальник Тернопільського управління транспорту Ігор Мединський.

Відео дня

Роботи планують закінчити за два дні, можливо, ще 13 травня до обіду буде проводитьсь ремонт, якщо не встигатимуть завершити через погодні умови.

  • Враховуючи, що фірма-підрядник йде на зустріч місту, ці роботи проводимо ближче до вихідних днів. Надіємось за два дні завершити підготовчі роботи до облаштування бордюрного каменю, а з понеділка будемо планувати влаштування асфальтного покриття. Використовуємо натуральну розподільчу плиту, яка не дає просідати дорогам. Хочемо, щоб тернополяни з розумінням поставились до цієї ситуації, бо буде багато пилюки через великий рух вантажного транспорту. Водовозки працюватимуть. Це поточний ремонт, ділянка 30 метрів довжиною і на всю ширину 15 метрів витратимо близько 9 мільйонів гривень, - розповів начальника відділу технічного нагляду Олег Вітик.

Рух тролейбусів під час ремонту:

11.05.2018 р.
 в ранішній період

У зв’язку  з ремонтом дорожнього покриття по пр. Злуки  (від Центру)

  • тролейбусний маршрут №3 буде курсувати вул. Винниченка-АРС,
  • тролейбусний маршрут №4 – буде знятий з лінії до обіду,
  • тролейбусний маршрут №5 буде курсувати вул. Миру- Ринок-пр. С. Бандери -вул. Протасевича далі по маршруту,
  • тролейбусний маршрут №8 буде курсувати Газопровід-АРЗ,
  • маршрути №9- буде знятий з лінії на протязі всього дня.

В другій половині дня  у зв’язку  з ремонтом дорожнього покриття по пр. Злуки  (до  Центру)

  • тролейбусні маршрут №3 та №8 будуть курсувати з вул. Морозенка через вул. Текстильну,
  • в другій половині дня тролейбусний маршрут №7 на “Епіцентр” їздити не буде,
  • тролейбусний маршрут №10 – буде знятий з лінії,
  • тролейбусний маршрут №11 з вул. Тарнавського  на кільці повертає ліворуч  на пр. Злуки, вул.15 Квітня, пр. С. Бандери, вул. Руська далі по маршруту.

12.05.2018 р. зранку

  • тролейбусні маршрути №3 і №8 від вул. Збаразької будуть курсувати по вул. Текстильній до АРЗ,
  • тролейбусний маршрут №5 буде курсувати вул.Миру-Ринок-пр.С.Бандери-вул.Протасевича далі по маршруту,
  • тролейбусні маршрут №9 буде знятий з лінії,
  • в ранішній “пік” тролейбусні маршрути №№10 та 11 курсують без змін.

В другій половині дня

  • тролейбусний маршрут №10- буде знятий з лінії ,
  • тролейбусний маршрут №11з вул. Тарнавського на кільці повертає ліворуч на пр.Злуки, вул.15 Квітня, пр.С.Бандери, вул.Руська далі по маршруту.

13.05.2018 р.

  • тролейбусні маршрути №3 і №8 від вул. Збаразької будуть курсувати по вул. Текстильній до АРС,
  • тролейбусний маршрут №5 буде курсувати вул. Миру – Ринок – пр. С.Бандери-вул. Протасевича далі по маршруту,
  • тролейбусні маршрути №№9,10 – на лінію не випускаються,

маршрут №11 з вул. Тарновського на кільці повертає ліворуч  на пр. Злуки, вул.15 Квітня, пр.С.Бандери, вул. Руська далі по маршруту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • держслужбовець

    Мудаки уже скільки часу там нічого не роблять, тільки зрізали покриття і залишили !!!

    "фірма-підрядник йде на зустріч місту, ці роботи проводимо ближче до вихідних днів" - вони хотіли то робити в час пік але передумали? чи як то розуміти речення? за кордоном такі роботи намагаються проводити в нічний час, хоча там з розвязками в рази краще ніж в м.Тернополі .... Мудаки на чолі Надалом

    Тернопільський reply держслужбовець

    Там сьогодні повний треш. Щоб проїхати від Володимира Великого до текстильника, потрібна ГОДИНА. От ублюдки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up