Чемпіон Європи та світу Андрій Пушкар з Кременця загинув у ДТП під Рівним

Чемпіон Європи та світу Андрій Пушкар з Кременця загинув у ДТП під Рівним

За попередніми даними, легківку, в якій їхав Андрій, понесло і почало розвертати. Задньою частиною вона врізалась у вантажне авто.

Водій та пасажир від отриманих травм загинули на місці. Ще одна людина з легківки в реанімації.

 

Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп» до поліції надійшло сьогодні, 14 листопада, близько 15 години.

Смертельна ДТП сталась на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" між селами Гаї-Лев`ятинські та Крупець Радивилівського району.

Відео дня

Автомобіль Citroen, в якому їхали троє людей, на заокругленні дороги вліво почало розвертати. І він вилетів на смугу зустрічного руху та задньою частиною врізався в фуру. Двоє людей, серед яких Андрій Пушкар, загинули на місці. Ще один з легковика – у тяжкому стані в реанімації. Автомобіль від удару зім'яло майже вдвічі, пишуть свідки. 

В результаті удару водій "Сітроену" - 26-річний спортсмен з Острога, багаторазовий чемпіон  з армреслінгу Олег Жох отримав сильні травми. Його у тяжкому стані госпіталізували до лікарні в реанімацію. Разом з ним в автомобілі перебували два пасажири - 50-річний батько Олега, житель Острога, та ще один відомий спортсмен, 33-річний армреслер Андрій Пушкар. Вони отримали травми, несумісні з життям, та загинули одразу на місці пригоди, повідомляє Рівне Медіа. 

17 і 18 жовтня Андрій Пушкар, за нашою інформацією, мав змагатись на Кубку світу. 

Довідка

Андрі́й Анато́лійович Пушка́р народився 6 серпня 1985 р в м. Кременець Тернопільської області. Український спортсмен-рукоборець, тренер, заслужений майстер спорту України (2006 р), багаторазовий чемніон України, Європи та світу.

Всього Андрій Пушкар 15 разів був чемпіоном світу, 16 разів — чемпіоном Європи, 7 разів вигравав кубок світу серед професіоналів… В Україні завоював близько 200 медалей з різних турнірів, а з усього світу — з понад 30 країн.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття родині, друзям, знайомим та колегам Андрія. Вічна пам’ять…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Іван

    А може потрібно навести порядок із швидкістю водіїв
  • Piter Savka

    І знову відома людина, і знову автокатастрофа, і знову в лобову з фурою. Вам це нічого не нагадує ??

    David Starr reply Piter Savka

    Щось фур на дорозі розвелося - нема як нормальній людині проїхати.

    Piter Savka reply David Starr

    Так але не нормальный людині. а відомій людині, от в чому різниця
  • Lena Lena

    Вічна пам'ять великому спортсмену!!!
  • David Starr

    Чому з життя ідуть найкращі? Тому що тут вони вже все зробили. Хорошою був людиною, вічна пам'ять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up