Через болота аграрників фура злетіла з дороги

Через болота аграрників фура злетіла з дороги

Фура злетіла з дороги вранці 9 листопада у селі Петликівці Бучацького району. Аварія сталася через те, що на дорозі багато болота, яке розносять вантажівки аграрників.

Про аварію повідомила на сторінці у «Фейсбук» Наталія Стельмащук.

"Дорога на Франківськ!! Доброго мало!!! БРУД!!! ДОЩ БОЛОТО ПОРОЗВОЗИВ!!! Фура злетіла з дороги!!! С. Н. Петликівці!!! Бучацький р-н!!! Хвала нашим аграріям!!", - написала жінка. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на Lada у Тернополі на Automoto.ua.

Відео дня

Водночас жінка підтримала флешмоб #бурякифореве, у рамках якого активісти закликають усіх небайдужих фотографувати такі порушення, телефонувати на лінію 102. А також викладати фото у соцмережах з хештегом #бурякифореве.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Ігор Каковчик

    Одна бочка з водою мила колеса при виїзді.Інша була на дорозі,як і мітла для чистки асфальту.Ця техніка працює в місцях виїзду машин з буряком від початку відгрузки.Дорога постійно чиститься,люди добами дежурять на дорозі.Хвала журналістам,які мирно сплять,але знають,яка була дорога.
  • David Starr

    Тупі вуйки. Хіба так важко помити колеса при виїзді з поля?
  • Андрій

    На Скалат дорога не краща, місиво як на полі.... Слизько, сіро, ввечері їхати неможливо!! Зате Логісти возять врожай. Можна було б і пригнати машину для чистки чи змиву доріг або коліс. П.С. В інших районах і господарствах спостерігав як періодично дорогу чистять трактори з щітками
  • Іра

    інтересно...а як по вашому вивозити ті буряки? літаком??? чи може стояти з відрами і колеса мити????

    тойво reply Іра

    є така штука як кархер.

    Іван Гаврада reply Іра

    час від часу хочаб пробувати  чистити дорогу.

    Олег Дерех reply Іра

    у всьому світі при виїзді з поля всі машини миють, тільки наші вуйки на сраних газонах і камазах прямо з поля валять на трасу. їх треба штрафуфати на тисячі або бити мордяку щоб аж синьою була, бо через тупе село гинуть хороші люди
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up