Через п'яних водіїв у жовтні на Тернопільщині троє людей загинули, семеро – зазнали травм

Через п'яних водіїв у жовтні на Тернопільщині троє людей загинули, семеро – зазнали травм

У жовтні на Тернопільщині сталося 32 ДТП за участю водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку.

Минулого місяця  співробітники поліції оформили  більше чотирьох з половиною тисяч адмінматеріалів в сфері безпеки дорожнього руху. Серед найпоширеніших порушень: перевищення водіями швидкості, керування транспортними засобами без документів та напідпитку, порушення правил дорожнього руху пішоходами та велосипедистами, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

У жовтні на дорогах Тернопільщини трапилося 216 дорожньо-транспортних пригод. З них 54 – з потерпілими, в яких 14 людей загинули та 66 отримали травми. Тридцять дві аварії вчинили водії, які сіли за кермо напідпитку. В результаті цих автопригод троє людей загинули, семеро – зазнали травм.  Одинадцять аварій трапилося за участю пішоходів, дві з них – зі смертельними наслідками. 

Відео дня

Найчастіші причини ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування та виїзд на смугу зустрічного руху.

У жовтні поліцейські виявили 161 особу, котрі керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На них складено адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП. За це передбачена відповідальність – позбавлення водійського посвідчення на рік і штраф 10,2 тис. грн, а за повторне вчинення цього порушення протягом року  - доведеться сплатити суму вдвічі більшу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up