Через Тернопіль курсуватиме «Дністровський експрес». Графік

Через Тернопіль курсуватиме «Дністровський експрес». Графік

Потяг «Чернівці—Львів» курсуватиме також через Заліщики та Чортків.

З 10 жовтня Укрзалізниця призначає повторний дебют регіонального експресу №802/801 Чернівці — Львів.

Про повідомляє Укрзалізниця.

— Ніщо не зупинить поїзд, час якого настав: «Дністровський експрес» мав вирушити у першу мандрівку ще наприкінці лютого, але тоді наші вагони вже були задіяні в евакуації українців, тож прем'єру довелося відкласти, — йдеться у повідомленні. — З 10 жовтня Укрзалізниця призначає повторний дебют регіонального експресу №802/801 Чернівці — Львів, який фактично повторює історичний маршрут славетної «Люкс-торпеди».

Відео дня

Маршрут проходитиме ще через Заліщики, Чортків, Тернопіль, Золочів та інші міста.

Поїзд курсуватиме щодня з Чернівців о 05:30, прибуття у Львів о 12:18. У зворотному напрямку він вирушатиме зі Львова о 15:07, прибуватиме до Чернівців о 22:05.

Зворотно (зі Львова до Чернівців) виїжджатиме о 15:07, до Тернополя прибуватиме о 17:08, до Чорткова о 19:05, а до Чернівців о 22:05.

Укрзалізниця зазначає, що вже від ранку 7 жовтня можна придбати квитки у їхньому додатку, чат-боті, на сайті та у касах. 

У продажі є квитки на сидячі місця першого класу та сидячі місця другого класу.

Нагадаємо, «Дністровський експрес» мав вирушити у першу мандрівку ще 28 лютого, втім через повномасштабне вторгнення росіян запуск потяга відклали.

У Чортківській міській раді закликали місцевих мешканців максимально використовувати даний потяг, щоб із статусу експериментального курсування він перейшов у постійний режим!

На зображенні може бути: текст

У соцмережах уже обговорюють появу нового потяга.

Luda Chorney: Нарешті!!!!!!

Юрій Грицевич пише: Досить дорогий.

Володимир Грицевич: Це чудова можливість добиратися з Чорткова до Львова, чи зі Львова до Чорткова одним потягом без пересадок.

Anna Voitovich: Чому така довга подорож, прямий зі Львова до Тернополя біль 3-х годин, а через Чортків 5, він більше має зупинок?

Микола МиколайовичAnna Voitovich маршруту до Львова з Тернополя через Чортків небуває))) хоча це як організувати поїздку звісно.....

Петро Довгошия зазначає: І як завше, випадає Борщів... Навіть за Австрії і Польщі не випадав... А тепер???? Якраз Дністровський край....

Нагадаємо, раніше ми повідомляли що Укрзалізниця оголосила про запуск власного мобільного застосунку для продажу квитків та інформування пасажирів.

Довідка

Люкс-торпеда — загальнонародна назва автомотрис, які працювали на маршрутах Польщі у 1930-их роках. Такий поїзд складався з одного вагону класу люкс, який мав власний дизельний двигун внутрішнього згорання.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іванка Мальована

    Чому не зупиняється на всіх станціях?

    Між Чортковом і Товстим є ще багато станцій?
  • іван крупа

    Ціна з Хоросткова до Львова ?

    Діана Олійник reply іван крупа

keyboard_arrow_up