В аварії на Тернопільщині загинули водій та дитина. Двоє потерпілих забрала швидка

В аварії на Тернопільщині загинули водій та дитина. Двоє потерпілих забрала швидка

ДТП трапилась поблизу села Доброполе Бучацького району 4 січня 16.30 на автодорозі Тернопіль-Івано-Франківськ. Двоє людей загинули, ще двоє потерпілих госпіталізували. 

 

 

 

Про це у Фейсбук написав Михайло Апостол. Користувачі соцмережі припускають, що причиною аварії могла бути слизька дорога.

- Фуру занесло на джип, - пише РОман Довбенко

Чоловік виставив фото з місця ДТП.

Відео дня

У поліції інформацію підтвердили.

- Там не розминулися вантажівка та Kia Sportage. За попередньою інформацією, фура їхала порожньою і в якийсь момент її почало заносити. Вантажівку викинуло на смугу зустрічного руху і вона врізалася в іномарку, - повідомляє пре-служба Головного управління національної поліції в області. 

Через сильний удар транспортні засоби розкидало в різні сторони проїжджої частини. В результаті аварії загинув водій Kia Sportage та дитина 2007 року народження. Ще двох пасажирів доправили до лікарні. Кермувальник вантажівки живий.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Marcus Aurelius

    Обоє гасили там десь під соточку, як завжди. Розминаючись із зустрічним потоком на таких вузьких дорогах із слизьким покриттям треба скидати швидкість перед кожним зустрічним розминанням.
  • тойво

    і ще не посипають дороги.
  • David Starr

    Бо власники фур економлять на зимовій гумі, а дебіли-водії(нормальних - одиниці)  погоджуються їздити на літній.

    Микола Болєщук reply David Starr

    1 2 3  коментарі всі правду пишуть за таких люди гинуть((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up