Чоловіка скрутили і заштовхали в авто поліції: кого затримали біля ресторану Бахус і за що?

Чоловіка скрутили і заштовхали в авто поліції: кого затримали біля ресторану Бахус і за що?
  • Фото та відео того, як двоє патрульних спочатку «поклали» чоловіка на капот службового автомобіля, а потім попід руки посадили у салон, надіслали редакції читачі.
  • «20 хвилин» з’ясували деталі та отримати коментар поліції.

«Перейшов дорогу не в тому місці?», — читач Юрій надіслав до редакції «20 хвилин» фото і відео, на яких двоє поліцейських у формі силоміць «поклали» лицем на капот службового авто, а потім попід руки провели та посадили на заднє сидіння патрульного  авто.

Свідками події, що відбулась близько 16.30 на вул. Тарнавського у Тернополі, стали чимало тернополян. Люди кажуть, що чоловік, якого затримали, нібито погрожував підірвати гранату. Проте деталей не знають.

— До патрульних звернувся громадянин і повідомив, що на Тарнавського по дорозі бігає чоловік і поводиться неадекватно, — повідомила речниця управління патрульної поліції в області Ольга Пелих. — Наряд виїхав на місце події.

Відео дня

За коментарем «20 хвилин» також звернулись до головного управління Нацполіції в області.

За словами речника поліції Тернопільщини Сергія Крети, чоловік ходив по дорозі, заважав водіям та пішоходам. На зауваження людей та прохання звільнити проїжджу частину не реагував. В цей час до місця події під’їхало патрульне авто.

Поліцейські провели поверхневу перевірку правопорушника. Гранат чи будь-яких яких небезпечних та заборонених предметів у нього не виявили. Дебошир вчиняв опір та не виконував законні вимоги поліцейських. Патрульні застосували заходи примусу до правопорушника та доправили його до Тернопільського райуправління поліції для встановлення особи, повідомили у поліції.

— Патрульні просили чоловіка зійти з дороги, намагались його переконати, проте він реагував неадекватно. Не виключено, що перебував у стані сильного алкогольного або наркотичного сп’яніння, — повідомив Сергій Крета. — Патрульним довелось застосувати до нього засоби примусу і доправити до міськвідділу поліції.

Наразі чоловік у відділку поліції, на нього складають три  протоколи — за ст. 173 і 178 КУпАП – поява у громадському місці в нетверезому стані і дрібне хуліганство. А також за ст. 185  — йдеться про злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.
Його також освідчать у медзакладі на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння.  

Порушником виявився тернополянин, 1992 року народження. За словами його родичів, чоловік останнім часом проводив себе агресивно.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Саша

    Повістку вручили?
  • Дмитро

    Наркоман.ЛИШИТИ ПРАВ.
  • Любомира Голембйовська

    Як поломлять його, як він буде їз захищати ??
  • Ivg Ivg

    А хворіб ніяких не існує?

keyboard_arrow_up