"День бабака або граблі по-тернопільськи": на Гаївському знову збили обмежувач

"День бабака або граблі по-тернопільськи": на Гаївському знову збили обмежувач
  • Нещасливий обмежувач висотності транспорту, що встановили на Гаївському мості, знову впав 2 листопада. 
  • Проїзд на мості перекрили, а весь район - у заторах. 

Аварія трапилась близько 10.30 2 листопада. Про це редакцію "20 хвилин" повідомим читач пан Роман. 

- Гаївський знову стоїть, - каже він. - Обмежувач збили. Нічого не вчить наших водіїв. Затори в обидві сторони.

Відео дня

У соцмережах люди жартують, що у Тернополі розпочався "День бабака" та припускають, що висоту обмежувача варто було б збільшити. 

Однак, як повідомляв раніше начальник відділу технагляду міської ради Олег Вітик, висоту обмежувача не збільшать, оскільки є рішення відповідної комісії. До слова, рішенням техногенної комісії встановлено обмеження для проїзду автотранспорту по Гаївському мосту, вагою більше 3 тон та висотою 2,5 метри.

Наразі правоохоронці працюють на місці подій.  Як повідомили у прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області, винуватцем аварії став 53-річний водій автомобіля ГАЗ. На нього склали протокол за ст. 142 Кримінального кодексу про адміністративні правопорушення. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Антижид

    Обмежувач встановлений лише з однієї сторони! Класно)? Вроді всі автомобілі які його збивали спочатку проїжджали по мосту! Тоді який смисл цього обмежувача? Або заберіть його зовсім і поставте там собак ментів 24/7 або встановіть з обох сторін його!
  • 555

    Водії ГАЗельок самі обесбашені водії,

    Саме більше їздять і ніц не думають - а вось проскочу..
  • andrter

    То не водії недобросовісні, міське керівництво недолуге, і штрафувати потрібно його, а не того водія, який вже і так собі наробив біди пошкодивши авто.

    Чому висота 2,5м? Не 2,37м, не 2,15м, 3,15м.- ТАК СОБІ ЗАХОТІВ мер міста С. Надал, чи начальник облавтодору?

    Це не вихід, для того щоб заборонити проїзд великогабаритного транспорту обмежити висоту. Тепер фури їдуть прямо через центр міста і на що зовсім не реагує наша «доблесна реформована поліція».

    Ви думаєте раніше не було потреби обмежувати висоту? Так я Вам скажу, що була: тільки тоді перед перешкодою натягували трос, на нього було нанизано смужки нарізані з бляхи (так-звані пелюстки) які при перевищені висоти транспортного засобу контактували з ним (не пошкоджуючи його) чим і попереджували водія про подальше небезпечне просування. Не так як зараз.

    Чому такий трос не натянути тепер за пару метрів до перешкоди?

    Ще хочу сказати про незручності , які терплять водії бусів (не тяжкий, але високий). Весь транспорт їде через «горбатий міст», а там обмеження по масі(8т), габаритному проїзді, і великий пішохідний потік, особливо в «години пік», що створює великі корки.
  • Ром

    Дебіли менти що взагалі дали дозвіл на обмежувач
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up