До уваги водіїв! Розроблена схема організації дорожнього руху на вул. Микулинецькій

До уваги водіїв! Розроблена схема організації дорожнього руху на вул. Микулинецькій

Рух автомобільного транспорту перекрито. Для водіїв розроблена альтернативна схема організації дорожнього руху.

Наразі в межу ремонтних робіт потрапляють чотири мости, а саме: на вул. Микулинецькій, вул. Бережанській, вул. С. Будного (через р. Серету) і на шляхопроводі поруч з «Білим замком».

Працівники підрядної організації встановлюють  дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху та огороджуючі конструкці на мості на вул.Микулинецькій. Під час ремонтних робіт, які триватимуть з 9 липня до 20 серпня, встановлять нову розподільчу плиту, підсилять несучі балки, виконають армування та бетонування розподільчої плити. Після цього на мості проведуть асфальтування дорожнього покриття, встановлять нову огорожу та відбійники.

Об’їзд даної ділянки буде здійснюватися через з'їзди по самій транспортній розв’язці, яка виконуватиме роль кільцевого руху.

Відео дня

Курсування громадського транспорту, зокрема, тролейбусів здійснюватися не буде.  Водночас автобуси маршрутів №№5, 5А, 8, 18, 31 проходитимуть відповідно до встановленого маршруту з обходом перекритої ділянки згідно тимчасової схеми організації дорожнього руху (кільцевим рухом навколо шляхопроводу).


Читайте також: З 9 липня до 20 серпня на Микулинецькій перекриють рух. Ремонтуватимуть міст
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач32

    Частина нових знаків закрита гілками дерев. Водії їх не бачать. Мабуть потрібно встановити великі таблиці про зміну організації руху.
  • Алла Лебедева

    як доїхати до кладовища

    Читач25 reply Алла Лебедева

    По дорозі... проблема в чому?

keyboard_arrow_up