До Великодніх свят на вул. Тарнавського обіцяють завершити ремонт

До Великодніх свят на вул. Тарнавського обіцяють завершити ремонт
  • Від 19.00 24 квітня тролейбуси курсуватимуть лише в одному напрямку – від Універсаму до Технічного коледжу.
  • Для того, щоб не ускладнювати рух транспорту вдень, роботи проводитимуться у вечірній та нічний час доби.
  • От скажіть, будь ласка, все Тарнавського – в вирізаних клаптях більше тижня, коли ж там нарешті почнуть щось робити? – зателефонував до редакції читач Захарій. – Коли ремонт закінчать? Скільки отак стоятиме? Ніби й погода дозволяє. Де майстри?

Чоловік побоюється, що ремонт ділянки дороги на вул. Тарнавського затягнеться надовго. Окрім того, хвилюється, чи перекриватимуть рух транспорту на цій вулиці. Адже «нарізали» ділянки кількаметрові ділянки дороги саме на єдиній смузі руху – від «9 училища» - і аж до кільця на Універсамі.

  • Ніде немає інформації – чи перекриватимуть рух повністю, адже тут лише одна смуга, - каже Назарій. – Чи перекриють частово 1 смугу. А транспорт рухатиметься двома іншими, які донедавна дозволяли рух лише в напрямку перехрестя з Київською?

Питання читача ми адресували до міськради.

Відео дня

  • Цими днями на вул. Тарнавського, Протасевича, Текстильній та Ломоносова підрядники «Авакс Проф» провели підготовчі роботи у вигляді нарізання дорожніх карт для проведення подальшого поточного ремонту доріг, - повідомила речник міськради Мар’яна Зварич. - 23 квітня з 10. 00 год. працівники підрядної організації асфальтуватимуть вул. Протасевича, а 24 квітня - з 19.00 год. роботи з вкладання асфальтобетону розпочнуться на вул. Тарнавського.

З 19.00 год тролейбуси на вул. Тарнавського курсуватимуть лише в одному напрямку, догори вул. Тарнавського. Усі ремонтні роботи на цих вулицях заплановано завершити до Великодніх свят, обіцяють у міськраді.

  • Для того, щоб не ускладнювати рух транспорту вдень, роботи проводитимуться у вечірній та нічний час доби, - запевнила Мар’яна Зварич.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 16:22 Триває набір до патрульної поліції Тернопільської області 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up