Дочекались: вперше за 20 років ремонтують дорогу на Ланівці

Дочекались: вперше за 20 років ремонтують дорогу на Ланівці
  • Ділянка дороги є важливим транспортним коридором між обласним центром і райцентрами Збараж, Ланівці.
  • Постановою Кабінету Міністрів на роботи виділили 85 млн грн.

 

Поточний середній ремонт автошляху Р-43/М-19/-Ланівці-Н-02 км 40+836-46+338 у місті Ланівці стартував 29 квітня. Про це повідомив в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Ігор Раїнчук.

На 5,5 кілометрах автошляху відфрезують старе покриття, зроблять регенерацію основи дороги, укладуть 2 шари асфальтобетонного покриття, оновлять освітлення, автопавільйони та тротуари. Після цього на нову дорогу нанесуть розмітку і встановлять дорожні знаки.

Відео дня
  • Підрядна організація «Техно-Буд-Центр» на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області розпочала демонтаж бордюрів та фрезування зношеного покриття, - повідомив Ігор Раїнчук. - Рух транспорту відбувається у реверсному режимі.

Це вже другий інфраструктурний об’єкт, котрий буде реалізований в рамках «Великого будівництва» у Тернопільській області.

  • Це перший поточний середній ремонт автошляху Р-43/М-19/-Ланівці-Н-02 за 20 років, - каже Ігор Раїнчук. - Він є важливим транспортним коридором між обласним центром Тернополем і районними центрами Збараж, Ланівці. Постановою Кабінету Міністрів на роботи виділили 85 млн грн.

Сьогодні, 30 квітня, підрядники розпочали фрезування зношеного покриття на першому кілометрі. Крім фрезування, на 5,5 кілометрах проведуть також регенерацію основи, укладуть 2 шари асфальтобетонного покриття, встановлять освітлення, облаштують тротуари.

Загалом 82 км доріг цього року планують ввести в експлуатацію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • mindmaker

    https://map.ukravtodor.org/ternopil

    Карта ремонтів по області
  • mindmaker

    Виділили не 85 млн грн, а 138,4 млн грн
  • Ivanka

    Техно Буд Центр дорогу на Львів ремонтував більше як ТРИ роки, накрали купу державних коштів. Невже на Ланівці також дорогу будуть ремонтувати РОКАМИ ????

    Роман reply Ivanka

    Юлика та Ьарни уже немає, може не будуть так нахабно красти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up