Дороги на понад 10 вулицях Тернополя охоплені ремонтом. Де тривають роботи?

Дороги на понад 10 вулицях Тернополя охоплені ремонтом. Де тривають роботи?
  • В різних мікрорайонах обласного центру поточно ремонтують дороги.
  • На яких вулицях прцюють підрядні організації і що саме виконують?

2-го травня у різних мікрорайонах Тернополя продовжуються поточні ремонти доріг, – повідомляють у міськраді. Тут уточнюють, що підготовчі роботи з фрезерування дорожнього полотна проводять на таких вулицях: Глибока, Андрія Малишка, Польова, Антіна Манастирського, Новосонячна, Лесі Українки. Асфальтування виконуватиметься на вулицях: Омеляна Польового, Андрія Чайковського, Глибока, Андрія Малишка.

Асфальт планують укладати на вулицях Омеляна Польового, Андрія Чайковського, Глибока, Андрія Малишка.

Відео дня

На вул. Бродівській (ділянка від шляхопроводу у напрямку вул. Збаразької) працівники підрядної організації влаштовують корито та щебеневу основу під бордюр. А на вул. Проєктній проведуть профілювання щебеневого покриття проїзної частини з додаванням нового матеріалу та щебенево-піскової суміші. Для здійснення цих робіт залучать грейдер.

На внутрішньодворових територіях по вул. Євгена Коновальця, 18; вул. Чернівецька, 52-58; вул. Соломії Крушельницької, 1А; просп. Степана Бандери, 72; вул. Лесі Українки, 8 теж відновлюють покриття доріг.

Враховуючи перелік ремонтних робіт на вказаних вулицях, радимо водіям заздалегідь планувати свої маршрути руху.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що ремонт дороги на вулиці Бродівській у Тернополі можуть завершити раніше – 7-го травня, а не 15-го, як прогнозували. Але наближення дати завершення робіт стане можливим тільки за сприятливих погодних. Наразі рух цією дорогою частково перекритий.

 

Читайте також:

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    Відмазується від захмарних премій за кошти платників податків..
  • Dima

    А на вулиці Лесі Українки 39будинок коли думають зробити вулицю дибіли  де гарніша дорога там вони роблять ще гарнішу а де дуже погана дорога вони не можуть зробити дорогу
  • Lyudmyla Romanyuk

    А на 15 квітня біля болгарського магазину коли думають закидати яму, яка перетворилася в озеро глибокетам нема доїзду до будинків
  • Микола Шкарупа

    Краще через скільки місяців знову там же буде ремонт.

keyboard_arrow_up