Чистили і посипали піском з сіллю: яка ситуація на дорогах Тернопільщини (ВІДЕО)

Чистили і посипали піском з сіллю: яка ситуація на дорогах Тернопільщини (ВІДЕО)

Календарна зима на Тернопільщині розпочалася першим мокрим снігом. Уночі опади спостерігалися на усій території області.

— Щойно сніг посилився, почала працювати снігоприбиральна техніка. 28 КДМ очищували та посипали проїзну частину доріг державного значення. Дороги патрулювали 28 екіпажів. Працювали 90 шляховиків, — повідомляє пресслужба Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Усього на дороги області висипали протиожеледну суміш з піску та солі. Проїзд забезпечено. Покриття усюди мокре, чорне, йдеться у повідомленні.

У Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Водії, які потрапили у пригоду на державних дорогах, можуть звернутися по допомогу за телефонами: +380673544383, +380352524150

Відео дня

На відео – робота снігоприбиральної техніки сьогодні уночі на автошляху Т-20-13 Почаїв – Зборів.

Погода на 1 грудня

Нагадаємо, напередодні рятувальники повідомляли, що 1 грудня вночі на всій території Тернопільської області, вдень місцями, очікуються пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

(І рівень небезпеки, жовтий).

На зображенні може бути: автомобіль, дорога та текст

Патрульні закликають до пильності на дорозі

Патрульна поліція Тернопільщини закликає бути уважними на дорозі під час погіршення погоди.

— Водії, будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху, — йдеться у дописі патрульних на їхній сторінці у соцмережі. — Нагадуємо, що необхідно замінити шини на своєму авто на зимові. Пішоходи, переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовуйте світлоповертаючі елементи. Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними, обережними та за необхідності звертатись на лінію 102.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up