Дорожники Тернопільщини вимагають грошей. Перекривали дорогу на Руській(оновлено)

Дорожники Тернопільщини вимагають грошей. Перекривали дорогу на Руській(оновлено)
  • Близько 50 працівників автодорів області знову пікетують Службу автомобільних доріг.
  • Протестувальники на годину перекрили дорогу на вулиці Руській.

Люди вимагають виплати заборгованості із заробітної плати, працівники вже більше п'яти місяців не отримують зарплату. На зустрічі є працівники Гусятинської, Чортківської і Тернопільської філій. Заборгованість на сьогодні становить 20 мільйонів гривень.

Після минулого протесту, який відбувався 25 жовтня, людям пообіцяли, що заплатять принаймі частину зарплати до 15 листопада, але обіцяних коштів люди так і не отримали. Тому вирішили знову звертати увагу влади на себе перекриттям дороги.

Відео дня

- Ми будемо вирішувати це питання в судовому порядку, як підприємство, - каже начальник юридичного відділу Наталя Демяновська. - Через суд ми отримаємо нашу заробітну плату, бо по іншому вони не розуміють.

Люди вигукують: "Юлик сюди!", "Віддайте зарплату!"

Працівники розповідають, що позичають гроші у знайомих та родичів, аби заплатити за комунальні послуги. Кажуть, що навіть на продукти вже не вистачає коштів. Протестувальники зазначають, що писали заяви і в поліцію, і у прокуратуру, але ніхто на їхні скарги не реагують. Не реагує і керівництво автодору.

- Заборгованість не виплачується майже півроку, а як людям жити? За що купляти їжу чи платити за комунальні послуги?, - каже голова Тернопільської обласної ради профспілок Андрій Присяжний. - Тільки через суд ця справа вирішитись, бо далі люди без зарплати жити не можуть.

На перекритті дороги протестувальники пропускали лише машини Швидкої допомоги, маршрутки об'їджали вулицю Руську, а тролейбуси стояли у заторі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Искра

    Вспоминайте слова, которых власть боится сильнее огня: СССР; Зарплата по труду; Ленин; Равенство; Справедливость; Дружба Народов; Мир во всём Мире; Большевики; Коммунисты; Уверенность в завтрашнем дне; Человек человеку друг, товарищ и брат.
    Составьте из них правильные предложения!
  • Наталія

    Молодці тримайтесь я з Вами !З вулиці вас швидче почують .А хто вас не розуміє не був в такій ситуації як що б були такого не писали
  • Тарас

    І яким чином переходи біля "бурячка" відносяться до служби автомобільних доріг, що розташована на вул. Кульчицької ? Ще й заїзд до неї з перехрестя Руської та Шевченка, чому не блокували його? Керівництво не заїде?
  • Тарас

    Так вимагайте в свого афериста Юлика. Вон харю яку від'їв на ваших зарплатах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up