Дорожники запевняють: через негоду - цілодобово на дорогах

Дорожники запевняють: через негоду - цілодобово на дорогах
  • Основні  напрямки залишаються відкритими для руху всіх видів транспортних засобів.
  • В ніч з 7 на 8 лютого на дорогах області працювало 156 одиниць техніки та більше 700 шляхових працівників.

Шляховики стверджують: не припиняли розчистку та посипку доріг, адже вночі опади у вигляді снігу тривали.

  • Для надання безпечного та безперебійного руху транспорту при  складних погодних умовах, дорожня техніка працює цілодобово і практично  без перепочинку. Основні  напрямки залишаються відкритими для руху всіх видів транспортних засобів, – пояснив начальник Служби автомобільних доріг області Богдан Юлик.

На замовлення обласної дорожньої служби для оперативного подолання наслідків негоди задіяно техніку підрядних організацій ДП «Тернопіьський облавтодор», ТзОВ «ТехноБудЦентр» та ТзОВ «АваксПроф». В ніч з 7 на 8 лютого на дорогах області працювало 156 одиниць техніки (піскорозкидачі, навантажувачі, автогрейдери, бульдозери, трактори Т-150 та з кутником) та більше 700 шляхових працівників. Останні виконують ручну посипку складних ділянок доріг (спуски, підйоми, круті повороти).

Відео дня

Нагадаємо, на території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту, детальніше можна подивитись ТУТ

Довідка

Якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з ним можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up