ДТП на дамбі: водієві джипа суд призначив 160 560 грн застави

ДТП на дамбі: водієві джипа суд призначив 160 560 грн застави
  • Апеляційну скаргу захисника водія, який причетний до резонансної ДТП на дамбі Тернопільського ставу, розглянули в суді. Якщо потрібну суму внесуть, 42-річний водій вийде на волю – до суду.
  • Водій мотоцикла, 21-річний Олександр досі перебуває у важкому стані в реанімації.

Перебуватиме під вартою, однак вже з правом внесення застави у 160 тис 560 грн. Тернопільський апеляційний суд змінив міру запобіжного заходу водієві джипа, який зіткнувся з мотоциклом. Апеляційну скаргу подавав захисник кермувальника. 30 вересня, нагадаємо, у Тернопільському міськрайсуді йому обрали міру запобіжного заходу – протягом двох місяців перебуватиме під вартою без права внесення застави.  

Тепер, якщо за нього внесуть заставу, чоловік до суду перебуватиме на волі.

Водієві джипа, з яким на дамбі зіткнувся мотоцикл, через кілька днів після ДТП повідомили про підозру. Йому інкримінують ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – за смертельну ДТП.

Відео дня

- Він мав переконатися в безпечності маневру, перелаштовуючись в правий ряд, - пояснили у поліції. 

Нагадаємо, аварія трапилась на дамбі Тернопільського ставу 27 вересня близько 14.50.

Автомобіль VOLKSWAGEN Tiguan, рухався дамбою в бік Мазепи і допустив зіткнення із мотоциклом HONDA CBR 600F, який рухався в попутному напрямку.

За кермом іномарки був 42-річний водій. Результати експертизи показали – в момент зіткнення він був тверезим. Як нам стало відомо, чоловік працює керівником однієї зі структур чи не найбільшого будівельного супермаркету в Тернополі.

За кермом мотоцикла був 21-річний Саша Кудрик, слюсар з ремонту автомобілів. Хлопця з місця аварії забрали у важкому стані – він досі перебуває в комі в реанімації Університетської лікарні. Дихає вже самостійно, однак, прогресу в покращенні стану пацієнта майже немає, повідомив головний лікар закладу Василь Бліхар. Прогнозів щодо стану Сашка Кудрика медики не роблять.

17-річний пасажир Денис Ситник загинув на місці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • спостерігач

    Рішають в тих судах і надалі. Суд перший справедливо арештував, а тут .....
  • спостерігач

    А хто був адвокатом підозрюваного?
  • Роман

    А з якою швидкістю рухався мотоцикл?

    Очевидець reply Роман

    100-120 км/годину.

    Мене дивує, коли кидають спам «можливо хтось має відко на реєстраторі, де є момент зіткнення»

    ЛЮДИ, якщо в когось справді є те відео, то там чітко видно з якою швидкістю їхав водій мотоцикла!

    А його знайомі добре знають, що на такі швидкості він їздив постійно!

    І саме на ньому лежить вина за смерть пасажира мотоцикла!

    Lenka Hordziy reply Очевидець

    Ви були свідком ДТП що так впевнено про швидкість пишете?

    Чи можливо знали водія мото, що знаєте на якій швидкості він їздив?



    Для чого писати беззмістовні коментарі?

    Були свідком чи маєте якісь докази то доможіть слідству !
  • Val Val

    Наші сільські рагулі називають "джипом" все підряд. Хоч "джипом" прийнято називати тільки позашляховик  американської марки "Jeep".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up