ДТП на дамбі: водієві джипа суд призначив 160 560 грн застави

ДТП на дамбі: водієві джипа суд призначив 160 560 грн застави
  • Апеляційну скаргу захисника водія, який причетний до резонансної ДТП на дамбі Тернопільського ставу, розглянули в суді. Якщо потрібну суму внесуть, 42-річний водій вийде на волю – до суду.
  • Водій мотоцикла, 21-річний Олександр досі перебуває у важкому стані в реанімації.

Перебуватиме під вартою, однак вже з правом внесення застави у 160 тис 560 грн. Тернопільський апеляційний суд змінив міру запобіжного заходу водієві джипа, який зіткнувся з мотоциклом. Апеляційну скаргу подавав захисник кермувальника. 30 вересня, нагадаємо, у Тернопільському міськрайсуді йому обрали міру запобіжного заходу – протягом двох місяців перебуватиме під вартою без права внесення застави.  

Тепер, якщо за нього внесуть заставу, чоловік до суду перебуватиме на волі.

Водієві джипа, з яким на дамбі зіткнувся мотоцикл, через кілька днів після ДТП повідомили про підозру. Йому інкримінують ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – за смертельну ДТП.

Відео дня

- Він мав переконатися в безпечності маневру, перелаштовуючись в правий ряд, - пояснили у поліції. 

Нагадаємо, аварія трапилась на дамбі Тернопільського ставу 27 вересня близько 14.50.

Автомобіль VOLKSWAGEN Tiguan, рухався дамбою в бік Мазепи і допустив зіткнення із мотоциклом HONDA CBR 600F, який рухався в попутному напрямку.

За кермом іномарки був 42-річний водій. Результати експертизи показали – в момент зіткнення він був тверезим. Як нам стало відомо, чоловік працює керівником однієї зі структур чи не найбільшого будівельного супермаркету в Тернополі.

За кермом мотоцикла був 21-річний Саша Кудрик, слюсар з ремонту автомобілів. Хлопця з місця аварії забрали у важкому стані – він досі перебуває в комі в реанімації Університетської лікарні. Дихає вже самостійно, однак, прогресу в покращенні стану пацієнта майже немає, повідомив головний лікар закладу Василь Бліхар. Прогнозів щодо стану Сашка Кудрика медики не роблять.

17-річний пасажир Денис Ситник загинув на місці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • спостерігач

    Рішають в тих судах і надалі. Суд перший справедливо арештував, а тут .....
  • спостерігач

    А хто був адвокатом підозрюваного?
  • Роман

    А з якою швидкістю рухався мотоцикл?

    Очевидець reply Роман

    100-120 км/годину.

    Мене дивує, коли кидають спам «можливо хтось має відко на реєстраторі, де є момент зіткнення»

    ЛЮДИ, якщо в когось справді є те відео, то там чітко видно з якою швидкістю їхав водій мотоцикла!

    А його знайомі добре знають, що на такі швидкості він їздив постійно!

    І саме на ньому лежить вина за смерть пасажира мотоцикла!

    Lenka Hordziy reply Очевидець

    Ви були свідком ДТП що так впевнено про швидкість пишете?

    Чи можливо знали водія мото, що знаєте на якій швидкості він їздив?



    Для чого писати беззмістовні коментарі?

    Були свідком чи маєте якісь докази то доможіть слідству !
  • Val Val

    Наші сільські рагулі називають "джипом" все підряд. Хоч "джипом" прийнято називати тільки позашляховик  американської марки "Jeep".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень для техніки школярам 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up