ДТП неподалік с. Озерна: AUDI злетіло з дороги. Пасажирка загинула, водій без свідомості (ФОТО)

ДТП неподалік с. Озерна: AUDI злетіло з дороги. Пасажирка загинула, водій без свідомості (ФОТО)

На автодорозі М-09 (Тернопіль —Львів — Рава-Руська), неподалік с. Озерна трапилась аварія з потерпілими.

Аварія трапилася 26 жовтня близько 11:00 на автодорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська, неподалік села Озерна. Правоохоронці попереджають про частково ускладнений дорожній рух у зв’язку з автопригодою за участі автомобіля AUDI.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi-А3, рухаючись в напрямку Тернополя, не впорався з керуванням і автівка злетіла у кювет, перекинулася та врізалася в дерева.

Відео дня

Водія без свідомості бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні, пасажирка загинула.

На місці події працюють рятувальники та патрульні, обставини ДТП з'ясовуватиме слідство, повідомили в патрульній поліції Тернополя.

Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно із статтею 286 частина 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) ККУ. Триває слідство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Осадча Анна

    Мені шкода людей, які говорять нісенітниці , аби язик свій довгий почесати. От реально, в людей горе, а ви не маєте ні стида, ні совісті!!!!!! А ще, ті хто пише про євробляхи, п'яний за кермом і обвинувачують.... . У вас в голові замість мозку суцільна  євробляха, причому одна на всіх, вибачте, я не звикла ображати людей, але це констатація факту. Ну реально, від цього не залежить євробляха чи ні, ну коли вже до вас дійде? Знаю Вітю особисто і знаю яка він людина. Я завжди говоритиму про нього, як живого, бо він довгий час захищав нас на Сході, він щира, добра та компанійська людина. Він душа компанії і хоть ми не спілкувались близько, але сам факт , що його нема приводить у смуток. Настільки боляче, що просто бракує кисню. Герої не вмирають, завжди у пам'яті . Вічної вам любові та спочивайте з Богом😔😔😔

    Співчуття рідним та близьким.
    А людям, які не знають що там і як трапилось, бажаю смеріння в серці та трішки доброти. Користуйтесь мозком , він вам даний для цього і не звинувачуйте Вітю. Від цього жоден з нас не застрахований.
  • Людмила Зимина

    Дебільні люди,які пишуть коментарі,не знаючи правди! Люди? Ви зовсім неадекватні? Ви знаєте,що там сталося? Перестаньте коментувати всяку хрень... Це горе велике .,..😥не судіть всіх по собі. Задовбали вже...
  • Людмила Зимина

    Витюша! Як так? Спочивайте з Богом! Я не можу повірити😥
  • Жанна Гайдай

    Вітя і Катя спочивайте з миром. Вічна вам пам'ять. Ви завжди залишитеся в наших серцях😭

keyboard_arrow_up