Два буса зіткнулись лоб у лоб: перед Кам’янками жахлива ДТП. Один з водіїв загинув, ще троє людей в тяжкому стані

Два буса зіткнулись лоб у лоб: перед Кам’янками жахлива ДТП. Один з водіїв загинув, ще троє людей в тяжкому стані
  • Водії і поліція попереджають про ускладнений рух через аварію. Маєте можливість, – об’їжджайте цю ділянку.
  • Як повідомив читач, у буса відірвало колесо і він врізався в інше авто, зачепивши бордюр зупинки.
  • Діставали людей з понівечених авто рятувальники. 

На трасі на Хмельницький, за кілька кілометрів до Кам’янок, жахлива ДТП. Одна людина загинула, ще кілька важких. Про це редакцію повідомив читач Антон.

  • У буса відірвалось колесо, машину понесло і вона врізалась в іншу, – розповів читач Антон, який став очевидцем ДТП. – Бачив точно, що є один загиблих. Ще кількох людей забирала швидка. Рух машин фактично заблоковано.

Як стало відомо «20 хвилин», лоб у лоб зіткнулись Мерседес Sprinter і Opel Vivaro. Загинув водій Opel Vivaro. В управлінні патрульної поліції підтвердили, що ще трьох людей госпіталізували.

Відео дня

Згодом патрульні підтвердили й інформацію про ускладнений рух на Підволочиській трасі.
Інформуємо вас про те, що поблизу с. Кам‘янки Тернопільського району на автодорозі М-30 (М-12) "Стрий – Ізварине" трапилася автопригода з потерпілими, – повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. – Рух на вищевказаній ділянці дороги тимчасово ускладнений. Патрульні на місці події забезпечують безпеку дорожнього руху. Просимо вас врахувати вищевказану інформацію при плануванні власного маршруту.

«20 хвилин» намагається з’ясувати стан решти потерпілих в даній ДТП. Інформацію оновлюватимемо.

До ліквідації наслідків ДТП залучали й рятувальників.

  • 16-го липня о 17:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між с.Кам'янки та с.Романове село Тернопільського району внаслідок лобового зіткнення двох мікроавтобусів в транспортних засобах затиснуло людей, – повідомив речник управління ДСНС в області Сергій Данілін. – За викликом одразу направлені чергові відділення аварійно-рятувальної частини АРЗ СП та 20-ої державної пожежно-рятувальної частини, а також фахівців Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Коли рятувальники прибули на місце, за допомогою спеціального обладнання деблокували двох потерпілих та передали їх працівникам екстреної медичної допомоги, а також зробили все, аби не допустити виникнення пожежі.

Всього до рятувальної операції від ДСНС залучено 12 осіб та 3 одиниці техніки.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • євгенія липка

    Дякую

keyboard_arrow_up