Дві ДТП з постраждалими за одну добу. Де у Тернополі фіксували аварії 8-го травня?

Дві ДТП з постраждалими за одну добу. Де у Тернополі фіксували аварії 8-го травня?
  • 8-го травня близько 22.00 в обласному центрі на проспекті Степана Бандери не розминулись дві іномарки.
  • Одного з водіїв забрала швидка.
  • Друга аварія трапилась вдень, в ній постраждав пішохід.

Слідчі, які виїжджали на місце ДТП, встановили, що водій автомобіля Peugeot 308, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не пропустив автомобіль Toyota Corolla, який рухався головною дорогою, і врізався в нього, розповідають в Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області.

Читач «20 хвилин» Сергій прислав відео цього ДТП, яке сталося біля «Авалону».

 

Відео дня

За інформацією поліцейських, до лікарні за меддопомогою зверталися двоє водіїв. У них лікарі констатували легкі тілесні ушкодження.

Відео моменту зіткнення автівок.

 

Журналісти «20 хвилин» запитали про постраждалих внаслідок аварії у заступниці директора Центру екстреної медичної допомоги Ганни Мончак:

– На лінію 103 надійшов виклик о 22:16. На проспекті Бандери зіштовхнулися два автомобілі. Допомога була потрібна 64-річному водію. У нього була гостра реакція на стрес та забій колінного суглоба. Його доставили у лікарню швидкої допомоги.

Вдень 8-го травня з тілесними ушкодженнями до лікарні потрапив тернополянин, 1989 року народження, йдеться у повідомленні поліції.

Чоловік переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході і потрапив під колеса вантажівки MAN.

Автопригода трапилася близько 15-ї години на вулиці Степана Будного. Патрульні оперативно прибули на місце події та з'ясували обставини ДТП. За попередньою інформацією, водій автомобіля MAN не надав перевагу в русі та здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Чоловіка направили до лікарні, обставини ДТП встановлюватиме слідчий,уточнюють у Патрульній поліції Тернопільської області. 

За інформацією правоохоронців, травмований не потребував госпіталізації. А водія вантажівки направили на освідчення в медзаклад.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що в аварії на Кременеччині, поблизу села Горинка, загинув 32-річний військовий. Також розповідали про ДТП у Тернопільському районі, в якому водій мотоциклу отримав чисельні переломи.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up