На Кременеччині трапилася смертельна аварія: загинув 32-річний військовий

На Кременеччині трапилася смертельна аварія: загинув 32-річний військовий
  • За селом Горинка, що у Кременецькому районі, зранку 8 травня трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися легкова автівка та вантажівка.
  • Журналісти «20 хвилин» дізналися подробиці аварії.

Світлини аварії до редакції «20 хвилин» надіслав постійний читач. На світлинах видно, що легковий автомобіль пошкоджений та потребує капітального ремонту. А ось фура перевернулася та злетіла в кювет.

Журналісти «20 хвилин» звернулись за коментарем до відділу комунікації головного управління Нацполіції в області. Речник Сергій Крета повідомив, аварія за селом Горинка дійсно була, виклик надійшов о 06.36.

— У цій аварії є потерпілий військовослужбовець. Тому надавати коментарі по цій ДТП я вам не можу, не маю повноважень. Вам треба звернутися або до Державного бюро розслідування, або до військової прокуратури. Вони мають розслідувати цю справу, — каже пан Сергій.

Відео дня

Зі слів заступниці директора Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Ганни Мончак, виклик на лінію 103 надійшов восьмого травня о 06.31, після чого бригада одразу виїхала на місце дорожньо-транспортної пригоди.

— Приїхавши на місце аварії, наші медики виявили двох постраждалих. Водій фури має закритий перелом верхньої частини гомілки і був доставлений до лікарні у місті Кременець, а водій легкової автівки загинув до приїзду швидкої допомоги. Чи були серед потерпілих військовослужбовці – сказати не можу, — наголосила пані Ганна.

Нам вдалося зв’язатися з речницею ДБР Тетяною Муравель, яка наголосила, що восьмого травня їх працівники не виїжджали на місце аварії у Кременецькому районі. 

У Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону підтвердили, загиблим в аварії виявився 32-річний військовослужбовець. 

— Загинув 32-річний солдат однієї із військових частин. Розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Поліція розпочала досудове розслідування, — каже речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.

Наразі встановлюють усі обставини. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

— Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення, з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами або ж без такого, — додає пані Юлія.

 

Читайте також:

Смертельна аварія у Тернополі: за кермом був працівник СБУ (ПОДРОБИЦІ)

Серйозна аварія з потерпілим на Підволочиському шосе: деталі

На Об’їзній аварія: є загиблий, серед потерпілих – діти

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Борис Яценко

    Горя в Україні є багато , від війни , то може потрібно обережніше жити !

    Маруся Ш. reply Борис Яценко

    Борис Яценко Нажаль, це правда!!!!

keyboard_arrow_up