«Хто скоріше – той і правий»? Хто має першим проїхати перехрестя Київська-Тарнавського: пройдіть тест

«Хто скоріше – той і правий»? Хто має першим проїхати перехрестя Київська-Тарнавського: пройдіть тест
  • Відколи почали ремонт дороги і вимкнули світлофор, на перехресті Київська-Тарнавського коїться безлад. А водії, здається, зовсім забули правила, скаржиться читач.
  • Ми перевірили, як проїжджають автомобілі та пропонуємо вам тест. Проголосуйте за свій варіант в опитуванні, що наприкінці статті. Подивимось, який відсоток водіїв дотримується правил дорожнього руху.
  • Ви бачили, що коїться на перехресті Київська-Тарнавського? Таке враження, що водії зовсім забули правила, а першим їде той, хто скоріше «всунеться» або той, в кого більша машина, - до редакції зателефонував читач Вадим.

Чоловік каже, що проїхати це перехрестя – ще той квест. Автомобілів купа, у години пік, коли люди їдуть на роботу і повертаються додому – взагалі армагедон.

  • Крики у відчинені вікна, сварки, водії крутять пальцем біля виска тим, хто попри всі правила і здоровий глузд проскакує, - каже Вадим. – і, головне, всі вважають себе правими. Люди, ви взагалі читали Правила дорожнього руху?

На перехресті й справді весь час ускладнений рух. Пішоходам перейти дорогу – нелегке завдання. Автомобілі й справді роз’їжджаються здебільшого в хаотичному порядку. У цьому журналісти переконались, перевіривши ситуацію 6 листопада близько 15.30 – коли немає великого скупчення автомобілів, бо люди ще на роботі. А що там й справді коїться у години пік?

Відео дня

У патрульній поліції запевнили, що, на щастя, аварій останнім часом, принаймні після початку ремонту на Тарнавського, на перехресті не було.

Аби повторити Правила дорожнього руху і побачити, скільки водіїв знають порядок проїзду перехресть та що головне – знаки чи світлофор, ми подібне завдання знайшли в екзаменаційних білетах. Проголосуйте за правильний, на вашу думку, варіант. Тож в якому порядку проїдуть автомобілі?

Коментар поліції щодо правильного варіанту: якщо світлофор вимкнений, потрібно керуватись дією дорожніх знаків. Спочатку проїде червоний автомобіль, бо він на головній дорозі. За ним - сірий. Останнім - білий. 

Опитування

Опитування

В якому порядку мають проїхати автомобілі?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Alex Buben

    зробіть круг зробіть його головним і все європа знімає світлофори та ставить круг
  • Вадім Савчак

    Коли 80% купляють права хм , а в автошколах , це практично одне із найчастіших було завдань , визначати рух на нерегульованому перехресті
  • Віктор Гарбаринін

    знаків незнають, а регулювальника звідки будуть знати. Ще переєдуть через нього.
  • Ірина Сидорчук

    Біля 6 - го магазину (великого залізничного моста) гостям міста також не скучно. Мабуть вирішили, що без світлофорів буде краще..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up