Хуртовини і ожеледиця: тернополян попереджають про погіршення погоди

Хуртовини і ожеледиця: тернополян попереджають про погіршення погоди

Снігопади та ожеледиця можуть призвести до погіршення транспортного сполучення на Тернопільщині.

Про ускладнення погодних умов, що можуть призвести до порушень транспортного сполучення, повідомляє Головне управління ДСНС в Тернопільській області.

За інформацією Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, у зв’язку з проходженням атмосферних фронтів 1 – 2 лютого на території Тернопільської області очікуються несприятливі погодні умови. Вони можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що відповідатиме І (жовтому) рівню небезпечності.

1 лютого опади у вигляді снігу та мокрого снігу кількістю від невеликих до помірних.

Відео дня

Пориви західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовина. Приріст снігового покриву. Погіршення видимості в снігу. На дорогах посилиться ожеледиця.

2 лютого опади, переважно невеликої кількості, у вигляді снігу та мокрого снігу. Південно-західний поривчастий вітер 7 – 12 м/с, слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що відповідатиме І (жовтому) рівню небезпечності.

Дана інформація буде уточнюватися у щоденних прогнозах погоди та попередженнях.

Немає опису світлини.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними на дорогах під час складних погодних умов.

Водіїв вантажівок закликають надавати пріоритет у русі снігоприбиральній техніці та користуватися майданчиками, щоб перечекати негоду. Знайти їх допоможе мапа: https://bit.ly/Mapa_Maydanchyky_vidstoyu_Te

На зображенні може бути: текст

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up