І знову аварія в Ігровиці, і знову перекинулась фура. Люди бояться за свої життя

І знову аварія в Ігровиці, і знову перекинулась фура. Люди бояться за свої життя
  • П’ята чи шоста ДТП на повороті, за 100 м від школи, — люди вже збились з ліку, бо аварії там трапляються регулярно, відколи на ділянці зробили нормальну дорогу.
  • Мешканці втомились лагодити і міняти паркани та брами і прибирати наслідки. Був і буряк, і соняшник, і зерно, і кури, а тепер ще й вугілля по всій дорозі та на подвір’ях.

— У нас знову ДТП – це вже п’ята чи шоста від початку війни. За 100 м від школи! Богу дякувати, що це неділя, вихідний, не було ні дітей, ні люди ніде не йшли. І тому немає жертв. Але це все вже несила терпіти! — до редакції зателефонувала місцева мешканка Віра Дримак, поруч із будинком якої щомісяця трапляються ДТП за участю великоваговиків.

На дорозі поруч з будинком пані Віри та її сусіда Степана Дейнеки знову перекинулась вантажівка. Аварія трапилась 30 жовтня близько 10.30. Тепер по всій дорозі вугілля. Люди бояться за своє життя, бо перевантажені авто котрогось разу можуть не спинитись на дорозі.

Відео дня

— Місяць тому тут зерновоз перекинувся, до цього ще великі вантажні авто, — пані Віра не може стримати емоцій. — Раз у місяць ДТП стаються – то точно. Летять на шаленій швидкості, а ще й, певно, завантажені по самі вінця і «лягають» на повороті. Зробили до війни нам чудову дорогу до кінця Ігровиці. Тепер ми маємо величезні проблеми.

Люди кажуть, що неодноразово звертались до всіх дотичних структур – просили встановити обмежувачі швидкості. Але віз і нині там, і сьогодні, 30 жовтня, поруч з їхніми будинками «лягла» чергова фура.

— Тут крутий поворот. Кожен місяць ДТП. 100 м від повороту вище — школа, — поділилась пані Віра. — Є тротуар, весь час ходять люди. Добре, що сьогодні тут нікого не було…

Потерпають від цих ДТП місцеві мешканці і в матеріальному плані. Як не паркан, то браму ремонтують, зерно та інший крам засипається на подвір’я, потім все гниє, сморід.

— Паркан переставляли, тільки напередодні все впорядкували – сьогодні вже вугілля, — каже Віра Дримак. — Просто вже несила все це терпіти. І вже не можемо мовчати! Розуміємо, що військовий час, є загальніші проблеми. Але це вже крик душі. Коли нас почують? Коли когось на тій дорозі уб’є? Коли станеться біда?

«20 хвилин» після вихідних поцікавиться у дотичних структур, яким чином можна виправити ситуацію в Ігровиці. Подробиці повідомимо згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (30)
  • Александр Иванов

    разумно поставленные знаки ограничения в 50 км час и с изображением радара практически решат проблемы
  • Леся Дідоренко

    А водія не шкода?
  • Лідія Гузь

    Фури їздять такі навантаженні буряками , що зверху насипана  копиця яка ледь вміщається на прицепі і колихає її так по дорозі що рядом проїздити машиною дуже страшно , ось ось перекинеться на тебе і розчавить, але водії непритормажують і не з'їзжають а ще і трубка телефону біля вуха тримають.....
  • Світлана Лебедів

    Права купив а їхати не купив.

keyboard_arrow_up