Іномарка влетіла у вантажівку: вже четверо загиблих, ще один в реанімації (оновлено)

Іномарка влетіла у вантажівку: вже четверо загиблих, ще один в реанімації (оновлено)
  • Усі потерпілі їхали в іномарці, яка зіткнулась з вантажівкою. Стан одного з потерпілих був вкрай важким. За кілька годин після ДТП він помер в реанімації.  
  • Одна з версій, яку відпрацьовують правоохоронці, - Mitsubishi L200 рухався у напрямку Тернополя, виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку.

Троє людей загинули, ще двоє - у важкому стані. Таким був результат дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась в Збаразькому районі, сьогодні, 30 травня, близько 16:00 на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, на повороті до села Заруддя.

  • За попередньою інформацією, на автодорозі не розминулися автомобілі MAN та Mitsubishi, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - На місці події працює слідчо-оперативна група. Одна з версій, яку відпрацьовують правоохоронці, -Mitsubishi L200 рухався у напрямку Тернополя, виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку.

На момент зіткнення в легковому автомобілі перебували п'ятеро чоловіків. Троє загинули одразу, ще двох госпіталізували до лікарні. Стан одного з потерпілих важкий. За його життя борються медики.

Відео дня

Відомості про подію внесенні аварії в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 3 ККУ. Триває слідство.

За нашою інформацією, легковий автомобіль зареєстрований на підприємство Вінницької області.  Проте водій, за тими документами, що знайшли на місці аварії, - тернополянин. 

Усі п’ятеро – працівники відокремленого підрозділу «Тернопільські магістральні електричні мережі» ДП «Національна енергетична компанія «Укренерго».

Одного з потерпілих перевезли до Тернополя. Іншого в даний момент оперують в районній лікарні.

о 18.30 нам стало відомо, що у лікарні помер четвертий пасажир легківки. 

Як вдалось дізнатись «20 хвилин», водію 61 рік. Звуть його Олександром. Проживає у Тернополі, на «Сонячному». Його госпіталізували до лікарні з травмами голови, щелепи і множинними ранами м’яких тканин всього тіла. Цей діагноз попередній.

42-річний Віталій помер в реанімації. Проживав на «Східному».

На місці аварії загинули 46-річний Володимир з Мишковичів, 61-річний Богдан з Домаморичів та 42-річний Ігор з Березовиці.

55-річний водій вантажівки з Рівненщини, за попередніми даними, травм не отримав, від меддопомоги відмовився.

Керівник ДП "НЕК "Укренерго" Всеволод Ковальчук на своїй сторінці у Фейсбук вже повідомив про смертельну аварію, побажав водієві швидкого одужання та висловив співчуття родинам загиблих. 

- У нас в компанія сталася трагедія. При поверненні з місця виконання робіт на лінії 750 кВ Хаес-Жешув лінійна бригада Тернопільської дільниці Південно-Західної ЕС у складі старшого майстра, трьох електромонтерів та водія попала в дорожньо-транспортну пригоду, - пише Всеволод Ковальчук. - При лобовому зіткненні з вантажівкою на місці загинуло троє наших колег, четвертий помер в лікарні. Водій в важкому стані знаходиться в медичному закладі. Обставини ДТП з’ясовує поліція.

"Співчуваю родинам померлих, ми зробимо все можливе, щоб зменшити біль утрати. Бажаю одуження потерпілому. Люди, користуйтеся пасками безпеки!!!! Завжди. ЗАВЖДИ! 
На задньому сидінні це теж обов`язково. Будьте уважними за кермом, ніколи не відволікайте водія - мова йде про ваші життя", - пише пвн Ковальчук. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Віра Рибкіна

    Дуже жалко
  • Gala Gud

    Яке горе!Вічна пам‘ять загиблим!
  • David Starr

    Пікап є пікап, що тут скажеш: задній привід, високий центр ваги, всесезонка на мокрому асфальті - не найкращі помічники. А людей дійсно шкода.
  • Petro Skarzhynskyi

    Вчора проїхав 1200 км за маршрутом Любсько-(ще чотири міста Польщі)-Кам'янка-Буська-Бучач-Тернопіль...
    Дорога Польщею - декілька незначних випадків на дорозі не вартих особливої уваги.
    Краковець-Львів - декілька водіїв обігнало мене на суцільній, деяких я. Але все безпечно і без найменшого натяку на небезпеку - хто їхав, то знає там майже всюди суцільна.
    Львів-Кам'янка-Буська і 20 км Київською трасою по дорозі на Золочів - я ТРИ рази з'їзжав на обочину і раз зупинився повністю, щоб уникнути лобового зіткнення...
    Далі спокійно і без випадків вернувся У Тернопіль.
    Нажаль у нас дуже багато людей, які вважають себе шумахерами, а в житті реально не можуть оцінити свої можливості і можливості свого авто на різних дорожних покриттях... Та частина водіїв не здатна думати на декілька метрів наперед (або не хоче). Шкода, що через них гинуть люди...
    Водії, пам'ятайте - дома вас чекають рідні.
    Пасажири, не бійтесь робити зауваження водіям-неадекватам...
    Померлим - вічна пам'ять

    Андрей Яворский reply Petro Skarzhynskyi

    Petro Skarzhynskyi , на жаль так і мало статись ☹
    Два раза в тиждень їду по маршруту Кременець Тернопіль.(бусом) Середня швидкість 90-100км.
    Приблизно за останній рік , кожен рейс приходиться або : різко тормозити , уникати зіткнення, зїзджати на обочину, одна аварія ( без жертв) , але і з продажем буса на металолом, два екстрених гальм2вання на перехресті ( збаражське).
    Дуже шкода людей , тим паче невинних, але такі аварії на сьогодні це  закономірність а не нещасний  випадок..." статистика"

    Майа Тетеуца reply Petro Skarzhynskyi

    Корупція починається з нас і з родичів, які куплять права і всі хотять зразу швидкісних машин, що би " пальці веер

    Petro Skarzhynskyi reply Petro Skarzhynskyi

    Ірина Миндзар дякую.

    Ірина Миндзар reply Petro Skarzhynskyi

    Petro Skarzhynskyi , не ризикуй так краще . Дорога -річ непередбачувана. Чесно, я б на місці старших родичів того хлопчика попросила їхати повільніше. І не важливо скільки кілометрів ти проїдеш, може трапитися той самий 1000001 кілометр, на якому не допоможе ні досвід, ні знання, ні ангел- охоронець. Бажаю тобі їздити ще років 70 і не знати, що таке дтп.

    Ірина Миндзар reply Petro Skarzhynskyi

    Василь Дзьоба , водію, що загинув був 61 рік. Права йому коли видали,як гадаєте? Ще за часів існування срср. Тут втомлені люди поспішали додому і не дотрималися пдр.

    Petro Skarzhynskyi reply Petro Skarzhynskyi

    Василь Дзьоба не зовсім згідний, хоча і це. Перш за все -  безвідповідальність та халатність. Друге - не бажання думати про можливі наслідки і аналізувати ситуацію на пару авто вперед та позаду. Третє - неправильна посадка за кермом та тримання руля (наприклад, тримаючи руль рукою в нижній точці знизу, водій позбавлений можливості здійснити не те що швидкий і точний, а любий маневр у критичній ситуації). І таких але багато.
    Колись завіз людей зі Львова в Тернопіль вночі дуже швидко (не пишу час, бо розірвуть:)) і хлопчик десяти років каже:"дядьку, ви так класно і швидко їхали, я теж так хочу". Я відповів: " тобі можна буде так їхати тільки якщо проїдеш мільйон кілометрів різними дорогами і залишишся живий, колись може я поясню чому"... У нас інструктор завжди говорив, що у дорозі водій завжди має бути впевненим, але ніколи не самовпевненим. А ще - не можна покладатись на "авось пронесе"

    Василь Дзьоба reply Petro Skarzhynskyi

    Petro Skarzhynskyi це все наслідки корупції і проданих водійських прав.Страшно сідати за"руль"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up