Інспектори уже виписали понад 30 постанов за порушення правил паркування у Тернополі

Інспектори уже виписали понад 30 постанов за порушення правил паркування у Тернополі
  • З понеділка, 4 лютого, інспектори з паркування розпочали активну роботу з патрулювання вулиць Тернополя.
  • Уже накладають адміністративне стягнення за порушення правил зупинки, стоянки чи паркування транспортних засобів.

- За два дні роботи інспектори з паркування винесли понад 30 постанов за порушення правил паркування на центральних вулицях міста, - розповідає начальник управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради Ігор Максимів.

«Лише під час рейду 4 лютого на бульварі Т. Шевченка та вул. Олени Кульчицької, інспекторами з паркування спільно із співробітниками патрульної поліції винесено 14 постанов за порушення ст.2 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП), згідно з якою водії чи інші відповідальні особи (належний користувач або особа, яка ввезла автомобіль на територію України) повинні сплатити штраф у розмірі 255 грн, - зазначає Ігор Максимів. – При сплаті штрафу впродовж 10 банківських днів його розмір складе лише 127,5 грн. (50%), а така постанова буде вважатися виконаною».

У Тернополі інспектори з паркування першочергово здійснюють патрулювання на тих вулицях, де спостерігається суттєве ускладнення руху громадського транспорту та пішоходівчерез паркування автомобілів на смузі руху маршрутних транспортних засобів та в заборонених ПДР місцях для стоянки. Зокрема, вже 5 лютого вони інспектували вулицю Живова (в районі ринку), а у наступні дні – перевірять інші мікрорайони міста.

Відео дня

Після винесення постанови про притягнення водія-порушника до адміністративної відповідальності,  інформація буде доступна в електронній базі постанов про правопорушення, ознайомитися з якою можна на сайті http://inspector.rada.te.ua/, ввівши номер постанови та номер транспортного засобу.

Нагадаємо, у вересні 2018 року в Україні набули чинності нові правила паркування транспортних засобів на вулицях і дорогах населених пунктів, для контролю дотримання яких у Тернополі на базі управління муніципальної інспекції створено новий підрозділ «Сектор контролю за паркуванням транспортних засобів».

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Misha

    Контакти
    Сектор контролю з паркуванням транспортних засобів працює у структурі Управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради

    ***Фото з порушенням правил паркування у місті Тернополі надсилайте на Viber  +38 073 015 1481

    Адреса:
    бульв. Т. Шевченка, 1 (4-й поверх), м.Тернопіль, 46000
    Графік роботи:
    09:00-18:15 (понеділок-четвер)
    08:00-17:00 (п'ятниця)
    Контактний номер:
    +38 (0352) 40-41-67
    +38 (0352) 40-41-68
    Електронна пошта:
    [email protected]

    Бульба reply Misha

    Дякую!!!
  • Ната Лия

    мало!!!!порушники на кожному кроці!!!можна бюджет виконати і шалено перевиконати,тільки бажання,всі важелі є!!!
  • Тернопільський

    А як викликати тих інспекторів? Дзвонив на гарячу лінію міської ради вони сказали, що не знають як їх викликати, порадили звергатись на 102, проте я розумію то дві різні служби. Чи можна телефон для виклику інспекторів з паркування ?

    Бульба reply Тернопільський

    Дуже слушне запитання!! Редакціє "20 хвилин" надайте якісь контактні номери для виклику інспекторів з паркування!! Дякую.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up